Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Σκληρό μπραν ντε φερ στο οικονομικό!!

Όποτε μπορούν, πληρώνουν. Δεν κάνουν χάρη σε κανέναν, υποχρέωση τους είναι. Μέχρι πότε όμως θα μπορούν;

Μέσα στο καλοκαίρι δεν πρόκειται η ΚΑΕ να εισπράξει πάνω από 70-75 χιλ. ευρώ και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες για δόσεις στο δημόσιο (Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος). Μόνο...; Ανάλογες είναι και οι υποχρεώσεις στο άρθρο 99, καθώς ένα ποσό της τάξης των 130 χιλ. ευρώ μεταφέρθηκε για το καλοκαίρι και μετά. Πέρα από αυτά που έχει να πληρώσει ο ΠΑΟΚ πάντα στο άρθρο με βάση τις συμφωνίες που έγιναν μέσα στο χειμώνα. Το οικονομικό περιβάλλον είναι άσχημο, το ΔΣ δεν είναι ελκυστικό για ΠΑΟΚτσήδες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, όσοι το απαρτίζουν τώρα είναι πολύ αγχωμένοι, βραχυκυκλωμένοι και δεν μπορούν να λειτουργήσουν επιθετικά και η ΚΑΕ προσπαθεί να ζήσει με ενέσεις. Όσο περί ανανεώσεων συμφωνιών...; Ένα μεγάλο μηδενικό... Το νέο χορηγικό πρόγραμμα 48 σελίδων είναι έτοιμο, ήδη άρχισαν να το στέλνουν σε ενδιαφερόμενες εταιρίες, αλλά μέχρι εκεί... Όσες επαφές έγιναν με τους περσινούς συνολικά 62 χορηγούς, τους 33 του πλάνου «οι 300 του ΠΑΟΚ» και άλλων 29 πιο βασικών, άπαντες έστειλαν το μύνημα... «Μετά τον Αύγουστο...». Πάντως για τους χορηγούς των «300» παίζει ρόλο και το ότι η ΚΑΕ δεν έχει προχωρήσει σε κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας, κομμάτι που είχε συνδυαστεί πέρσι με την παρουσία αυτών των χορηγών.

Αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα διαρκείας τον Αύγουστο, τότε που κανείς δεν θα ασχολείται και όταν αποφασίσει να το κάνει, θα έχει άδειες τσέπες, επιστρέφοντας από διακοπές. Επαφές έγιναν σύμφωνα με πληροφορίες και με τον υπεύθυνο της Σταμίον κ. Λαγογιάννη για την εκμετάλλευση του σήματος, αλλά για την ώρα ο ίδιος φέρεται να μην ασχολείται, κάνοντας λόγο για αναμονή του ΑΣ για κεντρική διαχείριση.
Τέλος και με τα αυτοκίνητα δεν φαίνεται κάποια πρόοδος για την ώρα... Έγιναν επαφές με πάνω από 20 εταιρίες, αλλά καμμιά δεν δέχεται χορηγία με ανταποδοτικότητα (διαφήμιση), και έτσι στην ΚΑΕ θα μπουν σε διαδικασία προσφορών για το μικρότερο δυνατό κόστος. Θέλουν στον ΠΑΟΚ επτά αυτοκίνητα για φέτος και πιστεύουν ότι αν με το τέλος της περσινής χρονιάς (2010-2011) η ΚΑΕ πλήρωνε έγκαιρα τις... ζημιές 8500 ευρώ στην εταιρία με την οποία υπήρχε συνεργασία, τώρα δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα και η χορηγία θα ανανεώνονταν.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: