Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Πήραν «φωτιά» τα …πληκτρολόγια για Φαν Πέρσι!!

Πήραν «φωτιά» τα …πληκτρολόγια για Φαν Πέρσι
Δεν είναι μόνο το ότι έγινε trend παγκοσμίως στο twitter. Δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες του στο facebook με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και την «ταμπέλα» του προδότη. Είναι και οι στιγμές …παραληρήματος.

Οι οπαδοί της Άρσεναλ …έπιασαν δουλειά στο διαδίκτυο και τα σχόλια για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι απολαυστικά!

Η αρχή έγινε με τον Πιρς Μόργκαν, δημοσιογράφο και γνωστό οπαδό της Άρσεναλ.

Ο Μόργκαν θα θεωρεί «νεκρό» τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, αν ο τελευταίος υπογράψει στη Σίτι, ενώ τα σχόλια από το Νησί είναι καυστικά και επικεντρώνονται κυρίως στο πόσο στήριξε η Άρσεναλ τον Ολλανδό άσο, όταν αυτός τραυματίστηκε.

Ο Ολλανδός στράικερ γίνεται ακόμη ένας παίκτης, ο οποίος έφτιαξε το όνομά του στους «κανονιέρηδες» και φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού πριν αποχωρήσει, μπαίνοντας στη λίστα με τους Πατρίκ Βιεΐρά, Τιερί Ανρί και Σεσκ Φάμπρεγκας. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού και οι Λονδρέζοι έδειξαν ότι έχουν τη διάθεση να γίνουν ανταγωνιστικοί, αποκτώντας τους Ολιβιέ Ζιρού και Λούκας Ποντόλσκι.

Ο Φαν Πέρσι είχε ζητήσει από την ομάδα του να αποκτήσει παίκτες εγνωσμένης αξίας για να τον πλαισιώσουν, κάτι που σύμφωνα με τους φιλάθλους της ομάδας έγινε, αλλά δεν εκτιμήθηκε από τον Ολλανδό άσο.
Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο με έναν οπαδό της Άρσεναλ να …τα έχει πάρει με την στάση του αρχηγού της ομάδας.






πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: