Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Σέζαρ: «Δεν φεύγω από την Ίντερ»!!

Σέζαρ: «Δεν φεύγω από την Ίντερ»!
Κατηγορηματικά διέψευσε τη φημολογία που αναπτύχθηκε την Τετάρτη ότι αποχωρεί από την Ίντερ για λογαριασμό της «συμπολίτισσας» Μίλαν, ο Ζούλιο Σέζαρ. Παράλληλα, εμφανίστηκε έτοιμος να συναγωνιστεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «νερατζούρι», Σαμίρ Χαντάνοβιτς για μια θέση κάτω από την εστία της ομάδας.

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας θεωρείται ήδη παίκτης της Ίντερ, έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ και το 50% των δικαιωμάτων του Νταβίντ Φαραόνι, με τις υπογραφές να απομένουν για να ολοκληρωθεί και τυπικά η υπόθεση.

«Δεν υπάρχει τίποτα αληθές σε αυτές τις φήμες περί μεταγραφής στην Μίλαν. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2014 και παραμένω παίκτης της Ίντερ. Πιστεύω ότι θα μείνω στην ομάδα και θα παλέψω για τη φανέλα του βασικού. Διαθέτουμε σπουδαίο σύνολο και πολύ καλό στυλ παιχνιδιού. Ο Χαντάνοβιτς είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και σίγουρα αυξάνεται ο ανταγωνισμός και είναι πολύ καλό και για τους τρεις γκολκίπερ της ομάδας», ανέφερε αρχικά στο «Sky Sport 24» ο βραζιλιάνος γκολκίπερ και πρόσθεσε:

«Εμείς μεταξύ μας θα έχουμε πολύ σεβασμό και ο προπονητής θα είναι αυτός που θα αποφασίσει ποιος θα αγωνίζεται. Αν όντως έρθει ο Σαμίρ στην ομάδα, σίγουρα σημαίνει ότι είναι πολύ καλός παίκτης».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: