Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

«Ο Δώνης μάλλον δεν κάνει σωστά τη δουλειά του»

Το μέλος του ΔΣ του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», με αφορμή την απόφαση του Μάριο Μπούντιμιρ να συνεχίσει την καριέρα του στην κυπριακή ομάδα. Ο Κύπριος παράγοντας κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Γιώργος Δώνης για τον πρώην επιθετικό του Εργοτέλη και τόνισε πως ο τεχνικός του «Δικέφαλου» δεν κάνει σωστά τη δουλειά του!

Αναλυτικά:

Αρχικά για το γεγονός ότι ο Μάριο Μπούντιμιρ προτίμησε να συνεχίσει στην Κύπρο και στον ΑΠΟΕΛ και όχι στον ΠΑΟΚ: «Ο Μπούντιμιρ είναι παίκτης μας από εχθές. Δεν μπορώ να πω ότι με τα σημερινά δεδομένα αποτελεί απορία γιατί επέλεξε τον ΑΠΟΕΛ αντί του ΠΑΟΚ. Παλιά βέβαια θα ήταν δύσκολο αυτό. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιρικός προορισμός και πολλοί ποδοσφαιριστές θέλουν να έρθουν σε εμάς».

Στη συνέχεια όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον χαρακτηρισμό του απατεώνα που απέδωσε ο Γιώργος Δώνης στον Κροάτη επιθετικό είπε: «Ο κάθε ένας έχει τον τρόπο του να εκφράζεται και είναι υπεύθυνος για τα όσα δηλώνει. Δεν μπορώ να πάρω καμιά ευθύνη. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μάλλον δεν μπορεί να κάνει σωστά την δουλειά του γιατί σύμφωνα με τον ίδιο πήγε να αποκτήσει έναν απατεώνα. Είναι πολύ σκληρό αυτό που είπε. Στον ποδοσφαιρικό χώρο ξέρουμε πόσο ανταγωνιστικά είναι τα πράγματα και πόσο ρευστά. Το γεγονός είναι ότι ο κ. Δώνης ήθελε τον παίκτη μέχρι την τελευταία στιγμή και μόλις δεν τον πήρε τον αποκάλεσε απατεώνα».

Για το χειρισμό στις διαπραγματεύσεις του Μπούντιμιρ: «Ταυτόχρονα μιλούσε και με εμάς και αυτό το κάνουν όλοι. Κάνουν τη δουλειά τους και αυτοί και λειτουργούν με τον γνωστό τρόπο που λειτουργούν οι ποδοσφαιριστές και οι μάνατζερ».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: