Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

«Έμειναν οι ίδιοι, δεν άλλαξε τίποτα στον Άρη»

Ο Σωτήρης Καραμπέρης εξέφρασε τις ενστάσεις του για τις νέες κινήσεις που γίνονται στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης με δηλώσεις που παρέθεσε στο «Αθλητικό Metropolis».

Αρχικά για τα πεπραγμένα στη Λέσχη τόνισε: «Εγώ αυτό που εισπράττω είναι ότι η Λέσχη πλέον δεν ελέγχεται όσο παλιά. Αλλά δεν είναι πλήρως απελευθερωμένη. Η Λέσχη είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης. Ο κόσμος ακούει πολλά. Ου δύο μεγαλομέτοχοι είναι η Λέσχη και ο ΑΣ. Αυτοί είναι οι δύο συμμέτοχοι παράλληλα στο έγκλημα που έγινε. Υπάρχει η διάθεση να βγουν νέα άτομα μπροστά και βλέπω τώρα ακριβώς τα ίδια. Εκτός από τον κ. Γρόλλιο οι άλλοι είναι ίδιοι».

Στη συνέχεια είπε: «Όλοι αυτοί ήξεραν τι είχε γίνει» και πρόσθεσε για τον Αντώνη Ζαμπέτα αποκαλώντας τον ως… απίθανο: «Ο Ζαμπέτας είναι.. απίθανος, ενώ ήξερε τα πάντα τώρα θέλει να μας σώσει. Περιμέναμε όλοι για το ποια διοίκηση θα προκύψει. Μας έλεγαν για νέα διοίκηση και λέγαμε ότι θα δούμε φρέσκο αέρα».

Για το τι θα έπραττε ο ίδιος και για τα κίνητρα των προσώπων που ενεργοποιήθηκαν στα κινά του Άρη: «Εγώ αν έμπαινα θα έκανα πρόταση για ορκωτό λογιστή. Έχουν στόχο μόνο να αποπληρωθεί το άρθρο 44. Μόνο ο Νικήτας Ματθαίου έχει λόγο και αυτός θα αποτελέσει παρελθόν. Δεν μπορούν να μας σώσουν αυτοί που μας έφεραν εδώ. Αυτά που έχουν γίνει δεν μπορεί να τα ξεχνά ο κόσμος. Υπάρχει συγκάλυψη από αυτά τα πρόσωπα 100%. Ο κόσμος λέει σε αυτούς ούτε ένα ευρώ. Δεν γίνεται να ξεχνάμε τις δηλώσεις του κ. Ζαμπέτα».


Για τον Άγγελο Γρόλλιο και για το αν θα τον βοηθούσε στην προσπάθειά του: «Ο κ. Γρόλλιος βραχυκυκλώθηκε σε 24 ώρες από τους άλλους. Αν πει ότι έμειναν οι ίδιοι στον Άρη και αντιδράσει σε αυτό θα του σφίξω το χέρι. Αν χρειαστεί μια υπογραφή από εμένα τη βάζω. Ας έρθουν νέοι Αρειανοί. Εγώ μόνος μου δεν μπορώ να κάνω πάλι τον ήρωα. Ο Άρης έχει ένα έλλειμμα τιμιότητας».

Στον επίλογό του τόνισε: «Εδώ έχουμε μια ανακύκλωση των ίδιων ανθρώπων. Ο σύλλογος αυτός δεν θα πρέπει να ελευθερωθεί κάποτε από αυτά τα πρόσωπα; Ποιο μεγάλη ευθύνη έχει αυτός που γνωρίζει, συμμετέχει, υπογράφει και δεν μιλάει παρά αυτός που έχει κάνει αυτά τα πράγματα για τα οποία μιλάμε. Και μιλάω κυρίως για τον κ. Δεσύπρη».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: