Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΠΑΕ, ΚΜΑ και άρθρο 99...!!

Τη Δευτέρα, εκτός απροόπτου, θα καθίσουν για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι η νέα διοίκηση της «ΚΜΑ» και της ΠΑΕ, προκειμένου να συζητήσουν διεξοδικά τα προβλήματα που απασχολούν τον Αρη και να καταλήξουν σε ένα κοινό πλαίσιο δράσης.
ΠΑΕ, ΚΜΑ και άρθρο 99...
Θα είναι το πρώτο ραντεβού από τα πολλά που θα ακολουθήσουν και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι η ΠΑΕ βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και απαιτούνται άμεσα λύσεις. Η διοίκηση της ΠΑΕ θα ενημερώσει αυτήν την «ΚΜΑ» με κάθε λεπτομέρεια για την οικονομική της θέση, τις άμεσες υποχρεώσεις που έχει, αλλά και τις μεσοπρόθεσμες.
Σε κάθε περίπτωση, η ΠΑΕ χρειάζεται άμεσα ρευστό κι αυτός θα είναι ο κοινός παρανομαστής των συζητήσεων που θα γίνουν.
Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι στη συνάντηση της Δευτέρας θα μπει στο τραπέζι και η προοπτική υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99.
Φανατικός υποστηρικτής αυτής της εξέλιξης είναι το μέλος της «ΚΜΑ», Λάμπρος Σκόρδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Η υπόθεση θα αναλυθεί σε βάθος, θα ζητηθεί η γνώμη των νομικών της ΠΑΕ και της «ΚΜΑ» (κανενός άλλου…) και μόνο εφόσον διασφαλιστεί η επιβίωση του ΑΡΗ θα προχωρήσει.
Τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ όσο και το προεδρείο της «ΚΜΑ», δεν θα επιτρέψουν σε κανένα πρόσωπο μεμονωμένα να προχωρήσει τις διαδικασίες για το άρθρο 99, διότι οι πρακτικές του «αποφασίζουμε και διατάζουμε» έχουν περάσει ανεπιστρεπτί… Η συνάντηση των διοικήσεων της ΠΑΕ και της «ΚΜΑ» θα πραγματοποιηθεί μετά την «πρώτη» της ομάδας στο «Κλ. Βικελίδης».
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: