Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Σεβασμό από τον Ρομάριο θέλει ο Χουλκ!!

Σεβασμό από τον Ρομάριο θέλει ο Χουλκ
Περισσότερο σεβασμό προς το πρόσωπο του και την αγωνιστική του αξία από τον Ρομάριο θέλει ο Χουλκ. Ο παλαίμαχος άσος της εθνικής Βραζιλίας υποστήριξε ότι έπρεπε να προτιμηθεί κάποιος αμυντικός στη θέση του επιθετικού της Πόρτο στην αποστολή της «σελεσάο» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, κάτι που ενόχλησε τον τελευταίο.

Ο 25χρονος διεθνής είναι μια από τις τρεις επιλογές του Μάνο Μενέσες, πάνω από τα 23 έτη ηλικίας στην 18μελή αποστολή της Βραζιλίας για τους Αγώνες του Λονδίνου, μαζί με τους Τιάγκο Σίλβα και Μαρτσέλο.

Ο Ρομάριο τις προηγούμενες ημέρες είχε δηλώσει ότι θα προτιμούσε κάποιον αμυντικό αντί του Χουλκ, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον άσο των «δράκων»:

«Ο Ρομάριο ήταν ένας παίκτης τον οποίο πάντα θαύμαζα και πάντα θα τον σέβομαι. Ήταν ένας παγκόσμιος πρωταθλητής και ένας άνθρωπος που έκανε πολλά πράγματα για το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο.

Νομίζω όμως ότι και εγώ αξίζω το σεβασμό του, όπως ακριβώς τον θαυμάζω και εγώ
».

Αυτές οι δηλώσεις όμως του Ρομάριο δεν εμπόδισαν καθόλου τον 25χρονο στράικερ να χαρεί την κλήση του στην εθνική από τον Μάνο Μενέσες για την αποστολή της «σελεσάο» στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη:

«Έμαθα τα ευχάριστα νέα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήμουν μαζί με την οικογένεια μου, τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, όταν το έμαθα. Ήταν ένα πολύ όμορφο συναίσθημα και πρέπει να ευχαριστήσω το Θεό για αυτή τη στιγμή».

Υπενθυμίζεται ότι η Βραζιλία που θα διεκδικήσει τον πρώτο Ολυμπιακό τίτλο της ιστορίας της, έχει κληρωθεί στον τρίτο όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά και θα αντιμετωπίσει την Αίγυπτο, τη Λευκορωσία και τη Νέα Ζηλανδία.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: