Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

«Ξηλώνεται» για Φαν Πέρσι η Γιουβέντους!!

«Ξηλώνεται» για Φαν Πέρσι η Γιουβέντους!
Οι σύλλογοι του Μάντσεστερ δεν «παίζουν» μόνοι τους στην υπόθεση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι! Η Γιουβέντους ετοιμάζεται να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα, προσφέροντας τον Ολλανδό αστέρα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή των Πρωταθλητών Ιταλίας!

Ο Φαν Πέρσι δήλωσε πως δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Άρσεναλ και παρά το γεγονός πως μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, το πιθανότερο σενάριο τον θέλει να αποτελεί παρελθόν από τους «κανονιέρηδες» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο!

Η άρνησή του να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον λονδρέζικο σύλλογο «χτύπησε»… καμπανάκι στους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις! Προβάδισμα για την απόκτησή του φαίνεται πως έχει η Μάντσεστερ Σίτι, τη στιγμή όμως που και η Γιουνάιτεντ εκφράζει δειλά το ενδιαφέρον της!

Μόνο που οι δύο σύλλογοι του Μάντσεστερ δεν «παίζουν» μόνοι τους!

Η Γιουβέντους δείχνει αποφασισμένη και είναι έτοιμη να περάσει από τα λόγια στις πράξεις! Η διοίκηση της «γηραιάς κυρίας» θέλει να κάνει την υπέρβαση μετά την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους και η απόκτηση του Φαν Πέρσι θα προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού, ανεβάζοντας κατακόρυφα το κύρος του συλλόγου!

Οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας προθυμοποιούνται να προσφέρουν πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον «ιπτάμενο Ολλανδό», με απολαβές που θα φτάνουν στις 180.000 λίρες εβδομαδιαίως, πράγμα που αν το δεχτεί, ο Φαν Πέρσι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Γιουβέντους!

Η ομάδα από το Τορίνο έχει τον πρώτο λόγο – όσον αφορά τους εξ Ιταλίας «μνηστήρες» του διεθνή επιθετικού – αλλά και η Μίλαν αρχίζει να βλέπει πιο ζεστά την περίπτωσή του…

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: