Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Θα το… παλέψουν για Μπιέλσα!!

Θα το… παλέψουν για Μπιέλσα!
Και ενώ φαινόταν πως η αποχώρηση του Μαρσέλο Μπιέλσα από τον πάγκο της Μπιλμπάο ήταν δεδομένη, μετά και την παραίτηση του Χιλιανού, οι διοικούντες της ομάδας είναι διατεθειμένοι να τον «κρατήσουν» στην ομάδα. «Ανακωχή» κήρυξαν οι δύο πλευρές για τις επόμενες δύο εβδομάδες, προκειμένου να αλλάξει στάση ο τεχνικός. Αν τελικά δεν αλλάξει το… κλίμα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι προ των πυλών της επιστροφής στο «σπίτι» του.

Την Παρασκευή οι δύο πλευρές ήρθαν σε κόντρα, καθώς ο Μπιέλσα κατηγόρησε «ανοικτά» τους Βάσκους για τη στασιμότητα των έργων στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Η απάντηση ήταν άμεση με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα και ο προπονητής οδηγήθηκε στην παραίτηση.

Σύμφωνα με την «Marca», ο Μπιέλσα και το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισαν να κηρύξουν ανακωχή δύο εβδομάδων, διάστημα στο οποίο ο… πρώην τεχνικός της Μπιλμπάο καλείται να ξανασκεφτεί την απόφαση του και να την πάρει πίσω, ώστε να συνεχίσουν μαζί. Εάν τελικά ο Μπιέλσα δεν αλλάξει τη στάση του, τότε αναγκαστικά ο σύλλογος θα οδηγηθεί σε άλλες λύσεις για τον πάγκο, με πρώτο και βασικό υποψήφιο να είναι ο πρώην «ερυθρόλευκος», Ερνέστο Βαλβέρδε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: