Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

«Πάω για να... μείνω»

Ο Μάρτιν Ζέμαν πάει Ολλανδία να δοκιμαστεί και δηλώνει στο gazzetta.gr έτοιμος να πείσει τον Δώνη και να γίνει συμπαίκτης του Σαλπιγγίδη! Ποιος είναι ο 23χρονος που ήθελε η Ρεάλ!
«Πάω για να... μείνω»
Ο 23χρονος της Σπάρτα ετοιμάζει βαλίτσες για Ολλανδία εκεί όπου θα βρει την αποστολή του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τους Τσέχους και έχει πάρει το «οκ» για την δοκιμή του. Ο παίκτης είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του και μίλησε στο gazzetta.gr για την επιθυμία παραμονής στη Θεσσαλονίκη. «Είμαι έτοιμος να παίξω στον ΠΑΟΚ. Ξέρω αρκετά πράγματα για την ομάδα, είναι φιλόδοξο κλαμπ και πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα. Έχει νέο προπονητή και θα κάνω τα πάντα για να τον πείσω. Πιστεύω σε μένα και θέλω να κάνω το άλμα στην καριέρα μου» τόνισε ο 23χρονος.

Ο Μάρτιν Ζέμαν ετοιμάζεται για Ντούρβεντ και τονίζει:«Θα πάω στα μέσα της εβδομάδας στην Ολλανδία και θα προπονηθώ μια εβδομάδα. Αν όλα πάνε καλά, που εύχομαι να πάνε τότε θα μείνω στη Θεσσαλονίκη για ένα χρόνο ως δανεικός και μετά βλέπουμε. Ξέρω για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, γνωρίζω τον κ. Δώνη και αρκετά τον Σαλπιγγίδη, αλλά όταν είχα βρεθεί αντιμέτωπός του φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού».
Τον ήθελε η Ρεάλ!
 
Αδυναμία του προέδρου της Σπάρτα, πονοκέφαλος για την τεχνική ηγεσία και νικητής αναδεικνύεται ο Μάρτιν Χάσεκ. Ο 23χρονος μπορεί να γύρισε από τον δανεισμό του στην Αντμίρα Βάκερ, ωστόσο τα... προβλήματα έμειναν, με τη διοίκηση πάντως να τον δίνει ως δανεικό. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές και πριν μια τετραετία, τον είχε ζητήσει για δοκιμή τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Άλκμααρ. Θεωρείται εξαιρετικό ταλέντο, ωστόσο οι Τσέχοι μιλούν για προβλήματα συμπεριφοράς, αν και στην Αυστρία έδειξε αρκετά σημάδια ωριμότητας. 
 
Σε 54 ματς στο τσεχικό πρωτάθλημα έχει 4 γκολ, γρήγορος με τη μπάλα και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Πολύ καλός στα στημένα και το αριστερό του πόδι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Αγωνίζεται με επιτυχία ως αριστερό χαφ, ενώ έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν και ως αριστερό μπακ.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: