Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Παίκτες-εργαλεία!!

Παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε πολλές θέσεις ψάχνει ο Κατσαβάκης.
Παίκτες-εργαλεία
Ο Μάκης Κατσαβάκης γνωρίζει δυο πράγματα σίγουρα. Το ένα ότι η ομάδα στο αγωνιστικό έχει πολλές ελλείψεις και μάλιστα σε συγκεκριμένες θέσεις και το άλλο ότι η διοίκηση δεν έχει τη δυνατότητα να ανοιχτεί πολύ στο κομμάτι της ενίσχυσης αφού τα οικονομικά είναι περιορισμένα.
Έτσι με γνώμον αυτο προσπαθεί να βρει παίκτες ...ελβετικούς σουγιάδες. Να έχουν δηλαδή την ικανότητα να αγωνιστούν σε περισσότερες από μια θέσεις στο γήπεδο. Ειδικά στο μεσοαμυντικό κομμάτι στο οποίο έχει διαγνώσει τα περισσόιτερα κενά και την ανάγκη για μεγαλύτερη ενίσχυση.
Όλα τα ονόματα άλλωστε που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, άσχετα ποιους τελικά αποκτήσει ο Άρης, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Ότι έχουν την ευχέρεια να βοηθήσουν σε διάφορες θέσεις της άμυνας. Κλασσικές περιπτώσεις οι δυο έμπειροι αμυντικοί που ακούστηκαν για τη θέση του στόπερ.
Τόσο ο Ντολεζάι που είναι η πρώτη επιλογή, όσο και ο Μαιστόροβιτς, μπορούν να αγωνιστούν και στο κέντρο της άμυνας αλλά και στα χαφ. Με αυτό τον μπούσουλα θα συνεχιστεί η αναζήτηση και τις επόμενες μέρες, πριν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις που είναι πάντα σε συνάρτηση με το οικονομικό.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: