Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ενδιαφέρον Μίλαν για Σισοκό!!

Ενδιαφέρον Μίλαν για Σισοκό!
Την περίπτωση του Αλί Σισοκό της Λιόν φέρεται να εξετάζει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της Μίλαν.

Ο 23χρονος διεθνής είναι στο πλαίσιο των εκκαθαρίσεων που σκοπεύει να κάνει η διοίκηση της γαλλικής ομάδας για να ρίξει το μπάτζετ και οι «ροσονέρι» σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτησή του.

Οι Μιλανέζοι αναζητούν έναν παίκτη για την αριστερή πλευρά της άμυνας, καθώς στη συγκεκριμένη θέση «πονάνε». Το γεγονός ότι οι «λιονέ» είναι ανοιχτοί σε προτάσεις για τον Σισοκό μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε από τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας.

Η τιμή που έχει θέσει ο Ζαν-Μισέλ Ολάς για να παραχωρήσει τον Γάλλο αμυντικό ανέρχεται στα 11 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει από τα έξι εκατομμύρια και φαίνεται πως η «χρυσή τομή» θα βρεθεί κάπου στην μέση.

Υπενθυμίζεται πως ο Σισοκό ήταν μία ανάσα από την Μίλαν το 2009, αλλά οι ιατρικές εξετάσεις των δοντιών του δεν ικανοποίησαν τους Ιταλούς, οι οποίοι εγκατέλειψαν την υπόθεσή του και άνοιξαν τον δρόμο για την Λιόν.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: