Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

«Καμία πρόταση από Ρωσία»!

«Καμία πρόταση από Ρωσία»!
Τέλος στις φήμες που ήθελαν τις Ζενίτ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ανζί να έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ιβάν Κράσιτς, έβαλε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Ντέγιαν Γιοκσίμοβιτς. Ο Σέρβος μέσος τη σεζόν που πέρασε πραγματοποίησε ελάχιστες εμφανίσεις με τη φανέλα της Γιουβέντους, κάτι που εμφανώς τον έχει δυσαρεστήσει.

«Τους τελευταίους μήνες, δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση από πουθενά. Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Ο παίκτης δεν θέλει να επιστρέψει στη Ρωσία και δεν έχει σκοπό να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι εκείνο της Τουρκίας. Θα απαντήσει θετικά μόνο σε προτάσεις ομάδων που αγωνίζονται στο ιταλικό, το ισπανικό και το αγγλικό πρωτάθλημα», τόνισε ο Γιοκσίμοβιτς.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Σέρβου ποδοσφαιριστή δεν απέκλεισε το γεγονός ο πελάτης του να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της «Γιούβε», εφόσον δε «σκάσει» κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση το επόμενο χρονικό διάστημα για τον Κράσιτς.

«Βλέποντας πως η Γιουβέντους έχει αρνηθεί ήδη πρόταση της Ίντερ και μερικών ομάδων της Αγγλίας, τότε θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο Τορίνο».

πηγή: sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: