Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Προς Μόναχο ο Μάκος!!

Η επίσημη πρόταση που περίμεναν στην ΑΕΚ από τη Μόναχο 1860 για τον Γρηγόρη Μάκο ήρθε. Τις τελευταίες ώρες η διοίκηση της Ένωσης βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους Γερμανούς προκειμένου να έρθουν σε τελική συμφωνία και την οριστικοποίηση της μεταγραφής
Προς Μόναχο ο Μάκος
Το ποσό που θα λάβει η ΑΕΚ, εφόσον τα πράγματα κυλήσουν ομαλά όπως συμβαίνει για την ώρα, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό. Ωστόσο είναι δεδομένο πως τα χρήματα θα μπουν μετρητά και άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ, από τη στιγμή που ολοκληρωθεί η μεταγραφή - όπως συνέβη και στην περίπτωση Κλωναρίδη, δηλαδή.
Ο Μάκος πάντως αύριο το απόγευμα είναι πολύ πιθανό να είναι στα Σπάτα στην "πρώτη" προπόνηση της ΑΕΚ. Όχι όμως για να προπονηθεί, αλλά για να μιλήσει από κοντά με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τον προπονητή. Ήδη έχει γίνει μία κουβέντα μαζί τους και έχει συμφωνηθεί να πάρει μία άδεια, εξαιτίας της συμμετοχής του στο Euro, ως τις 18 Ιουλίου το αργότερο.
Μία άδεια πάντως που όλα δείχνουν πως δεν θα τεθεί σε ισχύ, καθώς ο Μάκος (όπως όλα συνηγορούν) θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ. Περιμένει και αυτός τις τελικές διαπραγματεύσεις της Ένωσης με τη Μόναχο 1860 και έπειτα μία ειδοποίηση από τους Γερμανούς προκειμένου να μεταβεί στο Μόναχο και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Δεν αποκλείεται το όλο θέμα να τελειώσει τα επόμενα 24ώρα.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: