Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωσε Σπυρόπουλο και δύο «σίγουρους»!

Ανακοίνωσε Σπυρόπουλο και δύο «σίγουρους»!
Σε γοργούς ρυθμούς συνεχίζει να κινείται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας σεζόν! Η ΠΑΕ λοιπόν μαζί με τους «σίγουρους» με βάση το ρεπορτάζ Μπουμσόνγκ (ανανέωσε) και Πίντο (αποκτήθηκε), ανακοίνωσε και την παραμονή του Νίκου Σπυρόπουλου ο οποίος μέχρι τώρα βρισκόταν σε συζητήσεις με την διοίκηση!

Ο Έλληνας ακραίος αμυντικός βρισκόταν σε συζητήσεις με την διοίκηση των «πράσινων» και παρά το γεγονός ότι αυτές ήταν σε πολύ καλό δρόμο, δεν μπορούσε κανείς να πει ότι η παραμονή του ήταν δεδομένη. Αυτός είναι και ο λόγος που η ανακοίνωση της δικής του ανανέωσης μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, αποτελεί αίσθηση, περισσότερη έστω από τις άλλες. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ εδώ από το μεσημέρι, ο Σπυρόπουλος υπέγραψε τελικά για έναν χρόνο και όχι για τρία.

Αυτό γιατί ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και η διοίκηση είχαν έρθει σε συμφωνία και το μόνο που απέμενε ήταν η απλή επισημοποίηση. Αυτή ήρθε σήμερα και αναφέρει ότι ο Γάλλος αμυντικός θα συνεχίσει στην ομάδα μέχρι το 2014.

Τέλος, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Πίντο. Ο Πορτογάλος αμυντικός θα φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως ήταν γνωστό εδώ και μερικές μέρες που βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της νέας του ομάδας.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: