Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Κλοπ: «Φέτος δε θα είναι εύκολο»

Κλοπ: «Φέτος δε θα είναι εύκολο»
Η κατάκτηση της Bundesliga για τρίτη σερί χρονιά από την Μπορούσια Ντόρτμουντ δε θα είναι εύκολη υπόθεση, σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο προπονητής των Βεστφαλών υποστήριξε ότι ο πήχης των προσδοκιών έχει ανεβεί πολύ για την ομάδα του μετά τα δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα, αλλά υποστήριξε ότι οι παίκτες του δε στερούνται κινήτρου.

«Πρέπει να αφήσουμε στο παρελθόν αυτά που πετύχαμε τα τελευταία δύο χρόνια. Κατακτήσαμε δυο σερί πρωταθλήματα και δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε και το τρίτο τη φετινή χρονιά τόσο εύκολα», δήλωσε στη «Bild» ο 45χρονος τεχνικός και συνέχισε:

«Το θέμα είναι ότι όταν βρίσκεσαι σε χαμηλό επίπεδο είναι εύκολο να βελτιωθείς. Όμως για εμένα και την ομάδα μου έχει ανεβεί πολύ ψηλά ο πήχης προσδοκιών».

Παρόλα αυτά ο Κλοπ αισθάνεται σίγουρος ότι οι παίκτες του είναι ακόμη «διψασμένοι» για διακρίσεις και αυτό θα φανεί από τη αρχή της σεζόν:

«Το κίνητρο και ο ενθουσιασμός που υπάρχουν στο σύλλογο είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα. Το πνεύμα του νικητή και ένα κλίμα αισιοδοξίας επικρατούν παντού στα αποδυτήρια».

Η Ντόρτμουντ θα ξεκινήσει τις προσπάθειες υπεράσπισης του τίτλου της στο γερμανικό πρωτάθλημα υποδεχόμενη τη Βέρντερ Βρέμης στις 24 Αυγούστου.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: