Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Στα υπόψη και ο Συμψερής!!

Από την ημέρα που ο Μάκης Κατσαβάκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αρη οι λίστες των ανθρώπων της ομάδας γεμίζουν με ονόματα παικτών, οι οποίοι αποτελούν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για την ομάδα.
Στα υπόψη και ο Συμψερής
Το τελευταίο όνομα που ήρθε, μέχρι στιγμής, να προστεθεί στην μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών είναι αυτό του Γιώργου Συμψερή. Ο 21χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του ΑΡΗ, ως παίκτης των τμημάτων υποδομής, είναι ανάμεσα στους υποψήφιους που θα πλαισιώσουν τους Βελλίδη και Διούδη.
Ο Κατσαβάκης, γνωρίζει καλά τον παίκτη, με τον οποίο μάλιστα έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του.
Ο Συμψερής απ’ο το 2004 μέχρι το 2007 αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, μέχρι μετακομίσει στα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ. Εκεί παρέμεινε μέχρι το 2010, όταν και αποχώρησε για την ομάδα της Νάουσας, η οποία αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική.
Η σεζόν 2011-2012 τον βρήκε αρχικά στον Μακεδονικό, μετά όμως από την αποβολής της ομάδας από το πρωτάθλημα δοκίμασε αλλού την τύχη του. Τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς απορρίφθηκε από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, δεν έμεινε όμως πολύ καιρό χωρίς ποδοσφαιρική στέγη, καθώς αποκτήθηκε από τον Αετό Σκύδρας.
Το ενδιαφέρον για τον παίκτη είναι υπαρκτό, τα δεδομένα όμως για την περίπτωση του, όπως και των υπολοίπων που είναι στη λίστα των ανθρώπων του ΑΡΗ, θα ξεκαθαριστούν στο αυριανό (09/07) συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: