Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Βαλντές: «Τιμή για όλους τους τερματοφύλακες»

Βαλντές: «Τιμή για όλους τους τερματοφύλακες»
Χαρούμενος θα είναι ο Βίκτορ Βαλντές αν η «Χρυσή Μπάλα» καταλήξει στον συμπαίκτη του στην εθνική Ισπανίας, Ίκερ Κασίγιας. Ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα αφήνει στην άκρη την κόντρα των «μπλαουγκράνα» με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θεωρεί τιμή για όλους τους τερματοφύλακες, αν η διάκριση αυτή απονεμηθεί στον άσο της «βασίλισσας».

«Θα είναι τιμή για όλους τους τερματοφύλακες να πάρει τη «Χρυσή Μπάλα» ένας γκολκίπερ. Παρόλα αυτά υπάρχουν και άλλοι παίκτες, όπως είναι ο Ινιέστα για τον οποίο χαίρομαι ιδιαίτερα για τις διακρίσεις που έχει γνωρίσει», τόνισε.

Ο 30χρονος Ισπανός πορτιέρο ακόμη σχολίασε τις ομοιότητες παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα με αυτό της εθνικής Ισπανίας ενώ μίλησε και για τον νέο τεχνικό της ομάδας του , Τίτο Βιλανόβα:

«Η φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα έχει γίνει πολύ ελκυστική τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πλέον και η εθνική Ισπανίας ακολουθεί στα χνάρια της. Είναι λογικό αυτό διότι πολλοί παίκτες της Μπαρτσελόνα αγωνίζονται και στην εθνική.

Με τον Βιλανόβα δε θα υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές. Πρέπει να σκεφθούμε λογικά και να δούμε ότι πρέπει να περάσουμε στη μετά Γκουαρντιόλα εποχή. Δεν προβληματίζομαι, διότι γνωρίζουμε πολύ καλά τον Τίτο
».

Τέλος ο Βαλντές στάθηκε και στην περίπτωση του Νεϊμάρ, που απασχολεί τους δύο «μεγάλους» της Primera Division:

«Ο Νεϊμάρ είναι ένα μοναδικό ταλέντο. Κάνει πράγματα που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις και οποιαδήποτε ομάδα θα ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: