Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Η έξυπνη ατάκα του φιλικού Δώνη!!

Η ...διαφορετική προσέγγιση του Δώνη, οι τερματοφύλακες με τα μπαλάκια του τένις και οι ...προνομιούχοι Λάζαρ, Γκαρσία.

Η έξυπνη ατάκα του φιλικού Δώνη
Ιδιαίτερες λεπτομέρειες για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ φιλοξενούνται στον αθλητικό Τύπο την Κυριακή (8/7). Πάρτε μια γεύση...
*Σε μονόκλινο έως τώρα οι Γκαρσία και Λάζαρ που είναι... προνομιούχοι. Στην ίδια κατηγορία θα ανήκει και ο Σαλπιγγίδης, ενώ από εκεί και πέρα, το ίδιο δωμάτιο μοιράζονται οι Λίνο και 'Ετο, Γλύκος και Παπάζογλου, Γεωργιάδης και Στάμου, Γιάννου και Κατσικάς, Αθανασιάδης και Γιακουμής, Ρομπέρ και Κάτσε και ο Κρέσιτς με τον Μελισσά. Τα ζευγάρια των μικρών είναι τα εξής: Κίτσιου-Πέλκας, Παναγιωτούδης-Πόποβιτς, Δεληγιαννίδης-Καραντασιάδης, Κωνσταντινίδης-Τζανδάρης και Αποστολόπουλος- Ιντζίδης.
*Πρωτοποριακή σκέψη αλλά ενδιαφέρουσα. Στην εκγύμναση των τερματοφυλάκων, χρησιμοποιήθηκαν μπαλάκια του τένις. Αυτό για βελτίωση της τεχνικής και των τεσσάρων πορτιέρο του "Δικεφάλου" που είναι στην προπόνηση.
*Φιλικός με τους παίκτες, όχι όμως φίλος ο Γιώργος Δώνης.... Εχει την δική του προσέγγιση και αυτή διαφέρει σε σχέση με Δερμιτζάκη, Χάβο και Μπόλονι. Μπορεί να τα... χώνει, όταν χρειάζεται, έχει όμως και πολύ χιούμορ. Ακόμη δείχνει ανοιχτός σε κάθε πρόταση και κουβέντα που του έγινε, κάτι που δεν γινόταν με τον Ρουμάνο κόουτς. Επίσης μοιράζει και "έξυπνες" ατάκες, εκτός από παρατηρήσεις και μπράβο. "Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο πόδια, είναι και μυαλό", τόνισε το Σάββατο στους παίκτες του ο πρώην τεχνικός του Ατρομήτου.
*Ο Γιώργος Γεωργιάδης ανέφερε στην παρουσίαση του Μπονγκανί Κουμαλό πως "ήταν η πρώτη μας επιλογή για την άμυνα", με τον Γιώργο Δώνη να πιστεύει αρκετά στον παίκτη. Το Σάββατο είχε την πρώτη κστ' ιδίαν συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή έπειτα από την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν. "Αυτό είναι το πρόγραμμά μας. Ό,τι δεν καταλαβαίνεις θα με ρωτάς. Μη διστάζεις καθόλου...", του είπε.
*"Μάχη" τένις το Σάββατο... Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ήταν ζευγάρι με τον γυμναστή Γρηγόρη Γεωργίτσα και η άλλη ομάδα αποτελούνταν από τον Μάκη Αγγελίνα και τον σκάουτερ, Αντώνη Λεμονάκη. Νικήτρια ομάδα ήταν τελικά αυτή του Δώνη. "Δέχομαι συγχαρητήρια", είπε ο προπονητής του "Δικεφάλου".
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: