Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Θέλει Ντοσένα η Μίλαν!!

Θέλει Ντοσένα η Μίλαν
Η Μίλαν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντρέα Ντοσένα από τη Νάπολι, σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη. Οι «ροσονέρι» ψάχνουν ένα ποδοσφαιριστή για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα και ο άσος των Ναπολιτάνων βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο τους.

Ο Ιταλός αμυντικός δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει στο «Σαν Πάολο» και αναζητάει μια καινούρια πρόκληση στην καριέρα του. Έτσι ο μάνατζερ του αποκάλυψε τις επαφές που είχαν οι δύο σύλλογοι για τη μεταγραφή του πελάτη του.

«Έχω μιλήσει με τη Νάπολι, έχουν ήδη έρθει σε επαφές με τη Μίλαν, αλλά το συμβόλαιο του Ντοσένα λήγει το καλοκαίρι του 2014, άρα εξαρτάται αποκλειστικά από αυτούς» δήλωσε ο Ρομπέρτο Λα Φλόριο και συνέχισε:

«Αν η ομάδα αποφασίσει να τον κρατήσει, τότε δημιουργούνται νέα δεδομένα, αφού πρόκειται για ένα παίκτη, που αγωνίζεται στη αριστερή πλευρά της άμυνας και τέτοιου τύπου ποδοσφαιριστές είναι δύσκολο να βρεις».

Ο 30χρονος άσος μετά το πέρασμα του από τη Λίβερπουλ, πήρε μεταγραφή για τους «παρτενοπέι» αλλά πλέον δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Βάλτερ Ματσάρι.

Από την πλευρά της η ομάδα του Μιλάνου θέλει να αποκτήσει ένα αριστερό οπισθοφύλακα, έχει μείνει μόνο ο Λούκα Αντονίνι για τη συγκεκριμένη θέση, αφού ο Ντζαμέλ Μεσμπά είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τορίνο.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: