Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Λο και του χρόνου!!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι και τη νέα χρονιά ο Έισι Λο, όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ. Ενεργός μέχρι τις 25/7 ο όρος για πιθανή επιστροφή του στο ΝΒΑ.
Λο και του χρόνου!
Ο αριστερόχειρας γκαρντ αποκτήθηκε από την ομάδα του Πειραιά στα μέσα Ιανουαρίου και... μεταμόρφωσε προς το καλύτερο τον Ολυμπιακό βοηθώντας τον να φτάσει στην κορυφή σε Ευρωλίγκα και Ελλάδα.
Ο 27χρονος Αμερικανός έχει όρο στο συμβόλαιο του που του επιτρέπει ως τις 25 Ιουλίου να ψάξει για ομάδα στο ΝΒΑ. Αν βρει ομάδα στον... μαγικό πλανήτη τότε η συμφωνία του με τους Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος δεν θα ενεργοποιηθεί, σε διαφορετική περίπτωση, ο Έισι Λο θα είναι και τη νέα σεζόν κάτοικος Πειραιά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Έισι Λο. Ο Αμερικανός θα αγωνίζεται με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και τη σεζόν 2012-13.
Ο 27άχρονος γκαρντ από το Τέξας βοήθησε τα μέγιστα την περασμένη σεζόν τον Πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας Ολυμπιακό. Ο Λο είχε 5.5 πόντους, 1,4 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 0,9 κλεψίματα μέσο όρο σε 12 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και 7,4 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 0,6 κλεψίματα μέσο όρο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: