Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Πώς τα πηγαίνουν Δώνης και Γκαρσία;

Τι σχέση έχει ο προπονητής του ΠΑΟΚ με τον σταρ της ομάδας;
Πώς τα πηγαίνουν Δώνης και Γκαρσία;
Σχέση αλληλοεκτίμησης έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Γιώργου Δώνη και του Πάμπλο Γκαρσία. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις πρώτες μέρες της παρουσίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.
Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" δείχνει μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια στην προετοιμασία του Ουρουγουανού. Επειδή και φέτος ο ρόλος του θα είναι σημαντικός στους "ασπρόμαυρους", δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στο κεφάλαιο Γκαρσία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε μία από τις πρώτες προπονήσεις, σε άσκηση που είχε γίνει με σκοπό οι παίκτες να σταματούν τη μπάλα στο χορτάρι με τα γόνατα, ο ίδιος είχε δώσει εντολή να εφαρμοστεί απ' αυτό απ' όλους πλην του Γκαρσία, γνωρίζοντας πως τα γόνατα του Ουρουγουανού έχουν υποστεί πολύ μεγάλη επιβάρυνση στη μέχρι τώρα καριέρα του (πέρσι, πριν αρχίσει η προετοιμασία είχε προχωρήσει σε καθαρισμό τους).
Ο Γκαρσία, βέβαια, συμμετέχει κανονικά στην πλειοψηφία των ασκήσεων και αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι στη συγκεκριμένη άσκηση εξαιρέθηκε αποκλειστικά με πρωτοβουλία του τεχνικού του ΠΑΟΚ και όχι σε συνεννόηση με τον Ουρουγουανό.
Ο τελευταίος που γενικώς δείχνει ορεξάτος και στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, έκατσε ακόμη ένα τέταρτο για να δουλέψει, φαίνεται πως και αυτός τρέφει εκτίμηση για τον Δώνη.
Διαπιστώνεται κάτι τέτοιο κυρίως από την πολύ καλή επικοινωνία που έχει με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ σε διάφορα θέματα και υπάρχει η αίσθηση πως λόγω και του νεαρού της ηλικίας του Δώνη, αλλά και του ενεργού ρόλου που έχει στην προπόνηση, ο Ουρουγουανός έχει σχηματίσει καλή άποψη για τον νέο τεχνικό των "ασπρόμαυρων".
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: