Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Μπουφόν: «Στοχεύαμε στο Champions League»

Μπουφόν: «Στοχεύαμε στο Champions League»
Ικανοποιημένος από την συμμετοχή της Γιουβέντους στο φετινό Champions League εμφανίστηκε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, μιλώντας στον ιταλικό Τύπο. Οι «μπιανκονέρι» έχουν καταφέρει ως πρωταθλητές να βρίσκονται στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ο αρχηγός της ομάδας ανυπομονεί να φτάσει εκείνη η στιγμή.

«Όταν παίζεις για μία ομάδα, όπως είναι η Γιουβέντους, χρειάζεται να έχεις τη φιλοδοξία και να έχεις ως στόχος να κατακτήσει τα πάντα. Είναι φυσικό ότι οι οπαδοί της Γιουβέντους ονειρεύονται επιτυχίας, όπως είναι φυσικό οι παίκτες και το τεχνικό να παραμένουν προσγειωμένοι», ανέφερε αρχικά ο διεθνής γκολκίπερ και πρόσθεσε:

«Θέλαμε να επιστρέψουμε στο Champions League. Και κερδίσαμε αυτό το δικαίωμα, σύμφωνα με αυτά που δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Είναι η καλύτερη ανταμοιβή για μία ομάδα που την περασμένη σεζόν πέτυχε κάτι σπουδαίο».

Καταλήγοντας, ο Μπουφόν μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα στην Ιταλία: «Πρόκειται για ένα διαφορετικό περιβάλλον σε σχέση με την περσινή σεζόν. Υπάρχει περισσότερη θετική ενέργεια και πίστη στην ομάδα αυτή τη στιγμή».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: