Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Θέλει να παίζει περισσότερο ο Βάργκας!!

Θέλει να παίζει περισσότερο ο Βάργκας
Προβληματισμένος με το μέλλον του στη Νάπολι εμφανίστηκε ο Εντουάρντο Βάργκας. Ο Χιλιανός επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία να παίζει περισσότερο, αναγνωρίζοντας πως η παρουσία του Καβάνι και του Πάντεφ στη γραμμή κρούσης της Νάπολι ενδέχεται να του προκαλέσει πρόβλημα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ανακοίνωνε με ενθουσιασμό πως η ομάδα του είχε έρθει σε συμφωνία με τον Εντουάρντο Βάργκας και ο Χιλιανός επιθετικός θα αποτελούσε τη μεγάλη μεταγραφική επιτυχία του χειμώνα.

Ο Βάργκας έφτασε στις αρχές του Ιανουαρίου στη Νάπολη και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Έπαιξε σε 10 αγώνες στο πρωτάθλημα, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κανένα γκολ, κάτι που προκάλεσε έκπληξη σε όσους πιστεύουν στην αξία του.

Η χρονιά που μόλις ξεκίνησε είναι κρίσιμη για τον Βάργκας. Πρέπει να αποδείξει πως αξίζει να φοράει τη γαλάζια φανέλα. Αυτό το ξέρει καλά και αυτός, που μιλώντας από τη Νέα Υόρκη, όπου βρέθηκε για ένα φιλικό της εθνικής του, εμφανίστηκε προβληματισμένος για το μέλλον του. «Πρέπει να παίζω περισσότερο. Αυτό θέλω. Μόνο έτσι θα έρθουν και τα γκολ. Αλλά ξέρω πως με τους συμπαίκτες που έχω στην επίθεση, είναι δύσκολο για τον προπονητή μου να μου εγγυηθεί σταθερή παρουσία στην ενδεκάδα.»

Ποια θα μπορούσε να είναι η λύση στο ζήτημά που τίθεται; Ο Βάργκας έχει ξεκάθαρες ιδέες. «Θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα αποφασίσουμε. Θα μπορούσε να με παραχωρήσει δανεικό σε μια ομάδα όπου θα μπορούσα να έχω μεγαλύτερη συμμετοχή. Θα δούμε», απάντησε ο Χιλιανός, που ψάχνει τρόπο να αποδείξει πως μπορεί να αντέξει την πίεση μιας μεγάλης ομάδας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: