Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Δοκιμάζει Ναστόσκι η Επανομή!!

Στις προπονήσεις της Αναγέννησης Επανομής συμμετέχει με πρόταση του μάνατζερ Παναγιώτη Δαδάλα ο 25χρονος Σκοπιανός, Κλίμεντ Ναστόσκι.
Πρόκειται για επιτελικό μέσο που αγωνιζόταν στην Α΄ Εθνική της Αλβανίας (Σκουμπίνι Πεκίν), ενώ ακόμα έπαιξε στις Ακαδημίες της Παρτιζάν Βελιγραδίου και στις Ντιναμό Βράνιε, Πομπέντα Μπιτόλα, Ολιμπίκ Σαράγεβο, Κρσκο, Μέταλουργκ Σκοπίων και Πογκραντέτσι.
Ο Ναστόσκι είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της γειτονικής χώρας, ενώ κριτήριο για την απόκτησή του θα είναι η παρουσία του στο τεστ με την Καλαμαριά.
Στο μεταξύ, με απόντες τους Γρηγόρη Κυζιρίδη, Αλέξη Παπατζίκο και Δημήτρη Τσερκέζο, που αισθάνονται μικροενοχλήσεις και γυμνάζονται ατομικά, συνεχίζονται οι προπονήσεις στην Αναγέννηση Επανομής.
Ο πρώτος θα προφυλαχθεί στο φιλικό της Κυριακής με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (18:30 εκτός έδρας), ενώ οι δυο άλλοι παραμένουν αμφίβολοι.
Στις προπονήσεις των πράσινων μετέχουν ήδη τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Σεραφείμ Μωυσίδης και Γιώργος Σικαλόπουλος, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι ο Κώστας Γαλτσίδης θα τους χρησιμοποιήσει την Κυριακή.
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη θα δοθεί νέο τεστ εκτός έδρας, με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ στα μεταγραφικά συνεχίζονται οι αναζητήσεις για επιτελικό μέσο, αριστερό μπακ και στόπερ.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: