Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Πού είχες χαθεί ρε Βλάση;

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Βλάσης Τσάκας (εκπρόσωπος του Φεϊζάλ) αναφορικά με την ΑΜΚ του Παναθηναϊκού, τονίζοντας μεταξύ των άλλων ότι ο Πρίγκιπας έχει αποφασίσει να γίνει ο ιδιοκτήτης του συλλόγου.
Πού είχες χαθεί ρε Βλάση;
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σήμερα, δυστυχώς και οι πλέον δύσπιστοι κατάλαβαν το σικέ παιχνίδι που παίζετε στην πλάτη της ομάδας μας. Αφού κατάντησαν τον Παναθηναϊκό ομαδούλα της σειράς, ήρθαν σήμερα στη Γ.Σ να αποδείξουν πόσο επικίνδυνη έχει καταντήσει η περιβόητη πλέον Παναθηναϊκή συμμαχία. Σε άψογη συνεργασία με μερίδα μετόχων της ΠΑΕ επιχειρούν να βάλουν ταφόπλακα στα όνειρα εκατομμυρίων Παναθηναϊκών.
Αποκλείοντας την συμμετοχή του HRH Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud στην ΑΜΚ με τους όρους που αποφάσισαν, θέλουν άλλοι να κρατήσουν τις καρέκλες τους με τους παχυλούς μισθούς, άλλοι να συνεχίσουν το ρόλο του πράσινου μαϊντανού και οι μέτοχοι τα ποσοστά τους κοψοχρονιά, αδιαφορώντας για το που οδηγούν την ομάδα μας.
Τραγικότερο όλων ότι χαρίζουν άλλη μία χρονιά στο ολυμπιακό κατεστημένο, υποχωρώντας σε όλα τα επίπεδα αποδυναμώνοντας τον Παναθηναϊκό παντού. Ελπίζουμε να μην είναι όλο αυτό ένα σχέδιο που απορρέει από παλιότερους συνεταιρισμούς και εξοφλεί πιθανά γραμμάτια, στην πλάτη του Παναθηναϊκού.
Όταν όμως αυτοί φωνάζουν «παρόν», δικαιώνοντας μεταχρονολογημένα τον χαρακτηρισμό του Κόκκαλη περί «κότες», εμείς δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.
Ο Πρίγκιπας Faisal, έχει αποφασίσει να γίνει ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Αυτό άλλωστε δήλωσε ξεκάθαρα στην τελευταία δημόσια τοποθέτηση του την 01/08/2012. Αφού οι οραματιστές της Παναθηναϊκής «τραγωδίας» έφαγαν πόρτα στην επικοινωνία που προσπάθησαν παρακάμπτοντας μας, από τον Πρίγκιπα Faisal, ήρθαν σήμερα να τον αποκλείσουν από την ΑΜΚ με τεχνάσματα που προκαλούν.
Δεν έχουμε πει την τελευταία κουβέντα μας, ας περιμένουν οι κύριοι αυτοί που το παίζουν τζάμπα μάγκες την επόμενη κίνηση μας. Τότε ειλικρινά θα θέλαμε να δούμε αν έχουν τα κότσια να ξαναπούν όχι κοιτάζοντας στα μάτια τον κόσμο του Παναθηναϊκού.
Ευχόμαστε στην ομάδα μας καλή επιτυχία στα παιχνίδια με την Μάλαγα και ευελπιστούμε να φορέσει ο Παναθηναϊκός το σεντόνι του Champions League γιατί εμάς δεν μας ικανοποιεί το Europa League κε Αλαφούζο.
Βλάσης Τσάκας
Εκπρόσωπος- συνεργάτης
H.R.H Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud

Δεν υπάρχουν σχόλια: