Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο Χαντάνοβιτς!!

Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο Χαντάνοβιτς
Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Ίντερ, Σαμίρ Χαντάνοβιτς, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που προέκυψε στο μηνίσκο του, έπειτα από τον τραυματισμό του στην προπόνηση της Πέμπτης. Η κατάσταση της υγείας του και ο χρόνος της αποθεραπείας του θα εκτιμηθούν από τους γιατρούς τις αμέσως επόμενες μέρες.

Η ατυχία χτύπησε τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς, λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν. Στην προπόνηση της Πέμπτης τραυματίστηκε στο γόνατο και το πρωί της Παρασκευής υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση για την αποκατάσταση του μηνίσκου του.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ίντερ μετέφερε την είδηση μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης. «Ο τερματοφύλακας της Ίντερ, Σαμίρ Χαντάνοβιτς υποβλήθηκε το πρωί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του έσω μηνίσκου τού δεξιού γονάτου, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση της Πέμπτης. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.»

Ο Χαντάνοβιτς χειρουργήθηκε σε νοσοκομείο της Παβίας από τον καθηγητή Φράνκο Μπενάτσο και το επιτελείο του, με τον υπεύθυνο του ιατρικού τιμ της Ίντερ, Φράνκο Κόμπι να επιβλέπει την επέμβαση.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: