Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Από τον Μαϊο οι επαφές!!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρώτες επαφές με την πλευρά του Βιντιάδη έγιναν πριν από σχεδόν τρεις μήνες. Τον περασμένο Μάιο ο εφοπλιστής (που είναι γνωστός για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά του και κάτοχος διαρκείας) άρχισε να δέχεται τις πρώτες πιέσεις για να εμπλακεί στην ΑΕΚ. Στην αρχή ήταν πολύ διστακτικός, ωστόσο στην πορεία πείστηκε να εξετάσει αυτό το ενδεχόμενο, αλλά με βασικό όρο να καταφέρει να βρει «συμπαίκτες»
Από τον Μαϊο οι επαφές
Όλο αυτό το διάστημα ο Βιντιάδης έκανε αρκετές επαφές με μετόχους της ΑΕΚ, ανθρώπους που είχαν ή έχουν σχέση με την ΠΑΕ, αλλά -παράλληλα- και με οικονομικούς παράγοντες, σε μια προσπάθεια να βρει... συμπαραστάτες.
Επί της ουσίας βρίσκονταν ταυτόχρονα σε εξέλιξη δυο διαφορετικές προσπάθειες: η δική του να βρει οικονομική στήριξη και από άλλους ενδιαφερόμενους και αυτή των ανθρώπων της ΑΕΚ να τον πείσουν να προχωρήσει. Στη δεύτερη προσπάθεια ενεπλάκη και ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ γνώριζε τον Δημήτρη Βιντιάδη (άλλωστε, την άνοιξη του 2011 η ΑΕΚ είχε προσεγγίσει τον πατέρα του, Βασίλη, για να μπει στην ομάδα), ενώ και ο ίδιος έχει κάθε λόγο να επιθυμεί να βρεθεί μια λύση για την ομάδα, καθώς είναι αντιμέτωπος με ποινικές ευθύνες λόγω των χρεών που αφορούν την περίοδο της προεδρίας του.
Μάλιστα, ο Βιντιάδης φέρεται να δέχθηκε πιέσεις και από άλλους ανθρώπους της ευρύτερης οικογένειας της ΑΕΚ. Ωστόσο, το καθοριστικό για εκείνον ήταν να βρει συμπαίκτες. Στην πορεία συντάχθηκαν στο πλευρό του δύο ακόμη Έλληνες εφοπλιστές, όμως «κλειδί» στην υπόθεση αποτέλεσαν οι επαφές του με την επενδυτική τράπεζα του Λονδίνου. Μόλις ολοκληρώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών για τη συμμετοχή του τραπεζικού οργανισμού στο υποψήφιο μετοχικό σχήμα, οι εξελίξεις «έτρεξαν» με την αποστολή του εγγράφου που εκδήλωσε επίσημα το ενδιαφέρον για την ΠΑΕ...
Πηγή: aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: