Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Επιβεβαίωσε την υποψηφιότητα του ο Σαρρής!!

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (18/8) σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το επιμορφωτικό σεμινάριο των διαιτητών και βοηθών της Super League. Το παρών έδωσαν όλοι οι διαιτητές του πίνακα της μεγάλης κατηγορίας, ενώ παράλληλα τιμήθηκαν και πέντε διαιτητές οι οποίοι αποχώρησαν.
Επιβεβαίωσε την υποψηφιότητα του ο Σαρρής
Η αρχή του σεμιναρίου έγινε με ομιλία του αναπληρωτή προέδρου της Super League κ. Μποροβήλου, ο οποίος παράλληλα ευχήθηκε στους διαιτητές να έχουν μια πολύ καλή χρονιά.
Στην συνέχεια τον λόγο πήραν ο κ. Βασσάρας, ο κ. Μπριάκος και ο κ. Δούρος. Ο πρώτος έκανε προβολή βίντεο και επεσήμανε κάποιες περιπτώσεις στους διαιτητές, ο κ. Μπριάκος στάθηκε στην ομιλία του πάνω στα φαινόμενα του ρατσισμού (προληπτικά), ενώ ο Γιώργος Δούρος έδωσε από την πλευρά του κάποιες οδηγίες στους διαιτητές για τη νέα σεζόν.
Στην συνέχεια, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Σαρρής έκανε την απονομή πλακετών στους πέντε διαιτητές οι οποίοι αποχώρησαν από την ενεργό δράση.
Αυτοί είναι οι Βασίλης Παμπορίδης, Γιώργος Σταθόπουλος, Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης, Μιχάλης Τσινιάρης και Μιχάλης Ντάκος.
Όλοι τους ευχαρίστησαν την ΕΠΟ και την ΚΕΔ για την τιμητική διάκριση και ευχήθηκαν στους διαιτητές να συνεχίσουν την πολύ καλή προσπάθεια και να έχουν καλές διαιτησίες.
Στην συνέχεια ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Σαρρής απηύθυνε τον δικό του χαιρετισμό προς τους διαιτητές ευχόμενος η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.
Η είδηση ωστόσο της ημέρας βγήκε αμέσως μετά το τέλος του σεμιναρίου. Το Contra.gr που βρέθηκε εκεί συνομίλησε με τον κύριο Γιώργο Σαρρή και τον ρώτησε αυτό που ακούγεται τον τελευταίο καιρό, δηλαδή αν θα είναι υποψήφιος για νέος πρόεδρος της ΕΠΟ.
"Ναι θα είμαι, είναι οριστικό. Αυτό που απομένει είναι να γίνει Διοικητικό Συμβούλιο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να προκηρυχθούν οι εκλογές και να δηλώσω και επίσημα πλέον την υποψηφιότητά μου για την θέση του προέδρου", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γιώργου Σαρρή, ο οποίος έλυσε τον γρίφο για το αν θα είναι υποψήφιος.
Αναφορικά με το θέμα της υποψηφιότητας, ο Γιώργος Σαρρής τόνισε: "Έχω συγκεντρώσει τον τετραπλάσιο αριθμό των Ενώσεων από αυτόν που χρειάζεται να έχω ως εισήγηση για να είμαι υποψήφιος πρόεδρος στην ΕΠΟ". (σ.σ. Για να βάλει κάποιος υποψήφιος πρόεδρος χρειάζεται θετική εισήγηση από 8 ενώσεις).
Πλέον αυτό που απομένει είναι να γίνει το Διοικητικό Συμβούλιο, ούτως ώστε να επισημοποιηθούν όλες οι υποψηφιότητες για την θέση του προέδρου της ΕΠΟ.
* Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, οι διαιτητές υπέγραψαν τα διοριστήρια τους, παρέλαβαν τα σήματα τους, αλλά και τα συστήματα ενδοεπικοινωνίας.
ΠΗΓΗ: Contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: