Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Από τα φαβορί η Νάπολι για τον Νοβελίνο!!

Από τα φαβορί η Νάπολι για τον Νοβελίνο
Την πεποίθησή του πως η Νάπολι μπορεί να παλέψει για το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Βάλτερ Νοβελίνο. Ο πρώην τεχνικός των «παρτενοπέι» μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο έπλεξε το εγκώμιο του συναδέλφου του, Βάλτερ Ματζάρι, εκτιμώντας πως η δουλειά που κάνει θα φανεί στο γήπεδο.

Υπήρξε προπονητής της Νάπολι την περίοδο 1999-2000, οδηγώντας την από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία. Μπορεί να μην έμεινε περισσότερο στην ομάδα, ωστόσο δέθηκε με το σύλλογο και τον κόσμο της. Ο λόγος για τον Βάλτερ Νοβελίνο, που μίλησε για τους «παρτενοπέι» στο ράδιο «CRC», εκφράζοντας την άποψη πως η ομάδα θα παλέψει για τον τίτλο.

«Μπορεί η Νάπολι να έχασε τον Λαβέτσι, ο Ματζάρι, όμως, μπορεί να τον αντικαταστήσει με τους νέους παίκτες και τον τρόπο παιχνιδιού που σκοπεύει να εφαρμόσει. Ο Βάλτερ είναι ένας έξυπνος και ικανός τεχνικός και οι οπαδοί της Νάπολι πρέπει να είναι σίγουροι πως θα καταφέρει να την κάνει πιο ανταγωνιστική από πέρσι. Αυτό, εξάλλου φάνηκε και από τα φιλικά», τόνισε ο Νοβελίνο.

Ποια θα είναι τα όπλα της ομάδας την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με τον Νοβελίνο; «Η ομάδα είναι ένα μείγμα εμπειρίας και νεανικότητας. Ο Ματζάρι θα δέσει τους παλιούς με τους νέους και η Νάπολι θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για όλους. Όσο για τους παίκτες, όλοι είναι ικανοί και μπορούν να παίξουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Κάθε παίκτης ξέρει το ρόλο του και αυτό είναι έργο του προπονητή», απάντησε ο έμπειρος τεχνικός, δείχνοντας το σεβασμό που τρέφει για τη δουλειά του Ματζάρι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: