Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Γιατί τώρα οι σωτήρες στην ΑΕΚ;

Το ενδιαφέρον από εφοπλιστές κι επενδυτική τράπεζα για την ΑΕΚ είναι σημαντικό. Επειδή, όμως, ο κόσμος της Ένωσης όλο για επενδύσεις ακούει κι επενδυτές δεν βλέπει, τα ερωτήματα είναι εύλογα.
Γιατί τώρα οι σωτήρες στην ΑΕΚ;
Οι υποψήφιοι επενδυτές δεν βλέπουν τόσους μήνες τα χάλια της ΑΕΚ; Γιατί δεν έσπευσαν να βοηθήσουν λίγο νωρίτερα και η κίνηση γίνεται μετά τον 15αύγουστο;
Υπενθυμίζουμε ότι τους τελευταίους μήνες η ΑΕΚ έχασε το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ευρώπη, κινδυνεύει να χάσει την ρύθμιση για το 44, η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα ήταν μέχρι την τελευταία στιγμή αμφίβολη, ενώ το ρόστερ της έχει φύγει σχεδόν ολόκληρο για άλλες πολιτείες. Το νέο ρόστερ αποτελείται από πιτσιρίκια! Συν τοις άλλοις δεν υπάρχει φράγκο για να ενισχυθεί σοβαρά.
Όλα αυτά δεν τα ξέρουν οι όποιοι επενδυτές ήταν να εμφανιστούν χθες, εμφανίστηκαν σήμερα ή θα εμφανιστούν αύριο; Γενικότερα μιλάμε άλλωστε κι όχι τόσο για τα σημερινά μαντάτα από την ΠΑΕ.
Όπως και να έχει μακάρι να γίνει κάτι, έτσι ώστε να αποδειχθεί σοβαρό το ενδιαφέρον των επενδυτών που παρουσιάστηκαν χθες. Αυτό θα ήταν ευχής έργον. Έτσι ώστε η ΑΕΚ να μπορέσει να γλιτώσει απ' αυτή την τρομερή περιπέτεια. Απλά αν τέτοιες κινήσεις γίνονταν τον Μάιο ή τον Ιούνιο, σίγουρα τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ καλύτερα για την Ένωση…

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: