Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Καρδιοπαθής αλλά συνεχίζει!!

Καρδιοπαθής αλλά συνεχίζει
Φοβισμένος αλλά και αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά, εμφανίστηκε ο Χέντβιγκες Μαντούρο, μετά την αποκάλυψη πως πάσχει από καρδιακή ασθένεια. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής που από φέτος θα αγωνίζεται στη Σεβίλλη, έχει αποφασίσει να συνεχίσει να αγωνίζεται, ελπίζοντας πως η ασθένειά του δεν θα τον εμποδίσει στα καθήκοντά του.

Η καριέρα του Μαντούρο ξεκίνησε στα εφηβικά του Άγιαξ. Γρήγορα προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και το 2008 μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της Βαλένθια. Την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ο Ολλανδός πήρε μεταγραφή για τη Σεβίλλη.

Μετά τη μεταγραφή αυτή έγινε γνωστό πως πάσχει από μία εκ γενετής καρδιακή ασθένεια. Οι γιατροί δεν έχουν δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σοβαρότητα της κατάστασής του, αλλά ο ίδιος δηλώνει σοκαρισμένος που μετά από 11 χρόνια καριέρας σε υψηλό επίπεδο, ανακαλύπτει πως έχει πρόβλημα. Παρόλα αυτά τονίζει πως είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να αγωνίζεται.

«Ήταν φρικτό να ανακαλύπτω μετά από τόσα χρόνια καριέρας πως έχω πρόβλημα στην καρδιά. Ευτυχώς τώρα τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Η αλήθεια είναι πως φοβάμαι πολύ, αλλά ξέρω πως με παρακολουθούν οι καλύτεροι γιατροί του κόσμου και θα κάνουν τα πάντα για να είμαι υγιής. Αυτό που θέλω είναι να επιστρέψω στο γήπεδο και να αγωνιστώ σαν να μην συμβαίνει τίποτα», δήλωσε με ειλικρίνεια ο Μαντούρο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: