Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Τα ...αγαπημένα μωρά του Δώνη!!

Ο Γιώργος Δώνης δείχνει διάθεση να "ψήσει" τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ. Ποιοι τον έχουν "κερδίσει" περισσότερο μέχρι στιγμής βάσει του χρόνου συμμετοχής τους.
Τα ...αγαπημένα μωρά του Δώνη
Η προώθηση νεαρών αποτελούσε ένα από τα... στοιχήματα του Γιώργου Δώνη με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του "Δικεφάλου". Αυτό και για λόγους οικονομικούς αφού οι "ασπρόμαυροι" δεν έχουν την πολυτέλεια να μην εμπιστεύονται τα δικά τους παιδιά... Την απαραίτητη προσοχή στους νεαρούς παίκτες πάντως είναι γεγονός πως την δείχνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ.
Αυτό διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας καθώς δούλευε πολύ μαζί τους, ενώ φαίνεται και από τον χρόνο συμμετοχής που τους έχει δώσει στο σύνολο των παιχνιδιών που έχει παίξει μέχρι στιγμής ο "Δικέφαλος" (φιλικά και επίσημα ματς). Παναγιωτούδης, Αποστολόπουλος, Πόποβιτς, Κάτσε, Πέλκας, Ιντζίδης, Κωνσταντινίδης, Στάμου, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Γιακουμής, Τσανδάρης και Μελίσσας έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους από τον Δώνη στα μέχρι στιγμής παιχνίδια της ομάδας. Αλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο...
Η πίστη του Δώνη στις ικανότητες των μικρών
Το σημαντικό πάντως είναι πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δείχνει διάθεση να τους τσεκάρει, να τους "ψήσει" και τους χρησιμοποιεί κατά την διάρκεια της σεζόν. Και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί με εγκωμιαστικά σχόλια για τους μικρούς του "Δικέφαλου".
Ο ίδιος κατά την διάρκεια της προετοιμασίας είχε τονίσει πως δεν περίμενε να ανταποκρίνονται τόσο καλά οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ στα όσα ζητά, ότι γενικώς έχουν αρκετό ταλέντο και μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα με την Μπνέι είχε τονίσει μεταξύ άλλων πως "χαίρομαι να παίζουν νέα παιδιά, έχουμε καλούς μικρούς. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια νέα ομάδα".
Κάτσε, Παναγιωτούδης και Πέλκας στην πρώτη τριάδα
Ποιους όμως μικρούς του ΠΑΟΚ εμπιστεύεται περισσότερο ο Δώνης βάσει του χρόνου συμμετοχής που τους έχει δώσει στα έως τώρα ματς του "Δικεφάλου";. "Μαζέψαμε" συνολικά σε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ τα λεπτά που αγωνίστηκε ο καθένας και έχουμε την απάντηση. Ο Εργκους Κάτσε (σ.σ. είναι 19 ετών) δείχνει να έχει "κερδίσει" τον Δώνη... Είναι πρώτος σε λεπτά συμμετοχής με 349 λεπτά, με τον νεαρό μέσο να έχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμής και να δείχνει αρκετό θράσος στο παιχνίδι του.
Πέρυσι δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί 59 λεπτά συνολικά στα ματς με την Μπνέι. Δεύτερος όσον αφορά τον χρόνο συμμετοχής είναι ο Κώστας Παναγιωτούδης (σ.σ. είναι 17 ετών). Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται στην μεσσαία γραμμή και που στον ΠΑΟΚ τον πιστεύουν αρκετά.
Ο Λάσλο Μπόλονι πέρυσι τον είχε χρησιμοποιήσει στα ματς με τον Λεβαδειακό, τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Δόξα Δράμας, κόντρα στην οποία μάλιστα σκόραρε. Οσον αφορά τον τρίτο της σχετικής λίστας, αυτός είναι ο Δημήτης Πέλκας (σ.σ. είναι 18 ετών). Πέρυσι δεν έπαιξε σε κάποιο ματς της ανδρικής ομάδας, βοήθησε όμως αρκετά την Κ20 του "Δικεφάλου". Μπορεί να βοηθήσει επιθετικά και είναι αρκετά εκρηκτικός. Μάλιστα έχει παίξει και στα δύο επίσημα ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπνέι.
Σε όλα τα ματς από το ξεκίνημα της προετοιμασίας (σ.σ. η μέτρηση μέχρι το 90')
Κάτσε: 349'
Παναγιωτούδης: 249'
Πέλκας: 246'
Ιντζίδης: 213'
Κωνσταντινίδης: 184'
Αποστολόπουλος: 153'
Στάμου: 122'
Δεληγιαννίδης: 79'
Πόποβιτς: 73'
Κίτσιου: 73'
Γιακουμής: 70'
Τσανδάρης: 34'
Μελίσσας: 5'
Στα επίσημα ματς (σ.σ. με Μπνέι)
Κάτσε: 59'
Ιντζίδης: 53'
Πέλκας: 38'
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: