Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Ούτε τα αυτονόητα…!

Αυτό, πάντως, που γίνεται με το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τρομερό. Βρισκόμαστε στο έτος 2012, η Ελλάδα έχει κατακτήσει το EURO της Πορτογαλίας και στο πρωτάθλημά μας δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ούτε για τα αυτονόητα.
Ούτε τα αυτονόητα…
Πέρυσι οι κληρώσεις πρωταθλήματος γίνονταν με ομάδες Α και Β, φέτος κανείς δεν ξέρει μια εβδομάδα πριν την έναρξη αν το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει, αλλά και θα τελειώσει με 16 ομάδες. Μέχρι και ειδικές άδειες συμμετοχής θα βγούνε για να γίνει κανονικά – τρόπος του λέγειν - η έναρξη…
Δεν είδατε τι δήλωση έκανε ο νέος πρόεδρος της Superleague, ο κ. Μώραλης; «Υπάρχουν αρκετά προβλήματα με ομάδες τα οποία προσπαθούμε να λύσουμε για να αρχίσει κανονικά το φετινό πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με 16 ομάδες».
Είναι πραγματικά φοβερό αυτό που συμβαίνει. Να παρακαλάμε να αρχίσει και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με 16 ομάδες! Κι όλα αυτά στον 21ο αιώνα. Κι όμως, έτσι δυστυχώς έχουν τα πράγματα με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ.
Πράγματι, δηλαδή, είναι έτσι όπως τα λέει ο κ. Μώραλης, ο οποίος βέβαια έκανε μια σωστή διαπίστωση. Δεν είναι, άλλωστε, ο ίδιος υπεύθυνος γι’ αυτή την κατάσταση. Άλλοι το φέρανε σε τέτοιο σημείο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με σφάλματα δεκαετιών.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: