Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Νέα προσέγγιση σε Κουτσιανικούλη- Κατσικοκέρη!!

Νέα προσέγγιση σε Κουτσιανικούλη- Κατσικοκέρη
Από εκεί που όλα έδειχναν πως οι περιπτώσεις των Βασίλη Κουτσιανικούλη και Νίκου Κατσικοκέρη είχαν «ναυαγήσει» για τον ΟΦΗ, τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως υπάρχει αλλαγή του σκηνικού, όσον αφορά και τους δύο ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να εκμεταλλευτούν τον δισταγμό του Κουτσιανικούλη να απαντήσει θετικά στην πρόταση της ΑΕΚ, η οποία μπορεί να του έχει καταθέσει καλύτερη οικονομικά πρόταση, αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι πολλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα εκείνος να μην πάει την Παρασκευή (17/8) στα Σπάτα για να υπογράψει το προσύμφωνο.

Τώρα όσον αφορά την απόκτηση του Κατσικοκέρη οι ιθύνοντες του ΟΦΗ φαίνεται πως επανήλθαν με καλύτερη οικονομικά πρόταση, η οποία φτάνει τις 100.000 ευρώ. Μάλιστα, ο ίδιος ο παίκτης από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει στην διοίκηση του Εργοτέλη πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους «μελανόλευκους».

Παράλληλα, παίκτες του ΟΦΗ είναι και επίσημα οι Μανόλης Μονιάκης και Μανόλης Ρεβύθης για τα επόμενα δύο και τρία χρόνια αντίστοιχα. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (17/8) στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια με την ομάδα του Ηρακλείου.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: