Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού!!

Έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού
Στην «πρόβα τζενεράλε» εν όψει Νιούκαστλ ο Ατρόμητος έδειξε πανέτοιμος για το «όνειρο».

Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στο Περιστέρι, η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς επικράτησε πολύ εύκολα 1-0 των Αρκάδων με σκόρερ τον Δημούτσο, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και πλέον το ευρωπαϊκό… ραντεβού κόντρα στους Άγγλους περιμένει.

Πέντε νίκες σε ισάριθμα φιλικά για τους Περιστεριώτες, που αν και φιλικό είχε αρκετά... νεύρα και εντάσεις.

Στα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, έχοντας μπλοκάρει το… δρόμο του Ατρόμητου προς την εστία τους. Μετά το πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, οι «κυανόλευκοι» πήραν εξ’ ολοκλήρου τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 29’ ο Ιγκλέσιας θα μπορούσε να είχε «ανοίξει» το σκορ, όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι, μετά από καλή πάσα του Μπρίτο. Δεν το… είχε η μέρα του Ιγκλέσιας. Στο 44’ και πάλι ο Αργεντινός μέσος δεν κατάφερε να κάνει το 1-0. Το σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής… κατευθύνθηκε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι του Φούλοπ.

Την ώρα που ο Αστέρας δεν μπορούσε να κάνει κάτι αξιόλογο επιθετικά, ο Ατρόμητος έβγαζε τις… αρετές του. Στο 63’ η επιμονή του Κούτσι, που είχε περάσει τέσσερα λεπτά πριν στον αγώνα είχε αποτελέσματα. Ο Φινλανδός «πάλεψε» για τη μπάλα και αφού επωφελήθηκε την ολιγωρία του Σανκαρέ, την πήρε στην κατοχή του και την έδωσε στον Επστάιν. Ο τελευταίος πάσαρε εκ νέου στον συμπαίκτη του, του οποίου το σουτ απέκρουσε ο Φούλοπ, όμως ο Δημούτσος ήρθε από πίσω, πήρε το ριμπάουντ και «έγραψε» το 1-0.

Στη συνέχεια ο ρυθμός «έπεσε», οι αλλαγές και των δύο προπονητών επηρέασαν σίγουρα τον αγώνα, με τον Ατρόμητο και πάλι να έχει την υπεροχή. Κακό «βράδυ» για τον Αστέρα Τρίπολης. Έτοιμος για τους «μεγάλους» διπλούς αγώνες του κόντρα στη Νιούκαστλ εμφανίστηκαν οι Περιστεριώτες, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται την προσεχή Πέμπτη (22/8) εντός έδρας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας (78' Μπάλλας), Λαζαρίδης (78' Ταυλαρίδης), Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (78' Καλέργης), Μπρίτο, Δημούτσος (78' Νάστος), Επστάιν (83' Αθανασίου), Μπέλιτς (59' Σουμπίνιο), Καραμάνος (59' Κούτσι, 72' Γκαρσία).

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ (77' Γεωργακόπουλος), Γιαλούσης, Πιπίνης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι (85' Ρούσσης), Κουρμπέλης, Έγκον, Χουανίτο, Φραγκουλάκης (55' Κάντο), Μπακασέτας (55' Γκάμπριελ), Ντινιωτάκης.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: