Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Φέρνει κόσμο η Νιούκαστλ!!

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τη Νιούκαστλ στο Περιστέρι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο του Ατρόμητου. Οι Άγγλοι ζήτησαν 500 εισιτήρια που θα δοθούν σε μέλη και κατόχους διαρκείας.
Φέρνει κόσμο η Νιούκαστλ
Αντίστροφα για τα μεγάλα παιχνίδια με τη Νιούκαστλ στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, μετράνε στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες την Πέμπτη θα υποδεχθούν τις "καρακάξες" με στόχο να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να πάνε στην Αγγλία για να τα δώσουν όλα για την μεγάλη πρόκριση.
Σήμερα Σαββάτο στο γήπεδο του Περιστερίου υπήρξε η καθιερωμένη πριν από τέτοια παιχνίδια, σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Σε αυτήν οι Άγγλοι ενημέρωσαν μεταξύ άλλων πως θέλουν 500 εισιτήρια, τονίζοντας πως δεν θα υπάρξει οργανωμένη εκδρομή, αλλά τα εισιτήρια θα πάνε σε μέλη του κλαμπ αλλά και κατόχους διαρκείας.
Συγκεκριμένα από πλευράς Νιούκαστλ το παρών έδωσε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Στιβ Στόρν, ενώ παραβρέθηκε επίσης εκπρόσωπος από τη Βρετανική Πρεσβεία. Στην σύσκεψη υπήρξε και μεγάλη αντιπροσωπεία της Αστυνομίας με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Τριαντάφυλλο.
Τον γηπεδούχο Ατρόμητο εκπροσώπησαν η Μanaging Director Κάτια Κοξένογλου, ο Διευθυντής Σταδίου Τάκης Μιχαλέτος, ο Υπεύθυνος Εισιτηρίων Γιώργος Χατζής και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Γιώργος Πέτρου.
Τέλος θυμίζουμε πως η αποστολή της αγγλικής ομάδας θα έρθει την Τετάρτη στην Αθήνα και θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα προπονηθεί στο γήπεδο Περιστερίου σε ώρα που θα καθοριστεί στα επόμενα 24ωρα.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: