Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Την ιδρώνει τη φανέλα... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την καλύτερη επιλογή για να διαφημίσουν τα επίσημα προϊόντα του πρωταθλήματος τους έκαναν οι ομάδες NFL, οι οποίες επέλεξαν για βασικό τους μοντέλο την Μαρίσα Μίλερ. Εμείς πάντως, αν την δούμε και στο γήπεδο, θα... τρέξουμε για αγορές!
Την ιδρώνει τη φανέλα... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Η 34χρονη Μαρίσα βρίσκεται εδώ και χρόνια στις λίστες με τις πιο σέξι γυναίκες σε όλον τον πλανήτη και πρωταγωνιστεί στις πιο διάσημες πασαρέλες του κόσμου. Η όμορφη Αμερικανίδα έχει γίνει εξώφυλλο αρκετές φορές στο διάσημο τεύχος για μαγιό του περιοδικού “Sports Illustrated” και έχει ξεσηκώσει τον αντρικό πληθυσμό. Επίσης, είναι ένα από τα μοντέλα των εσωρούχων της Victoria’s Secret. Το 2011 είχε ανακηρυχτεί η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου από το περιοδικό FHM, ενώ το 2008 ήρθε πρώτη στη λίστα “Hot 100” του περιοδικού Maxim.

Αγαπημένο της αξεσουάρ είναι η σανίδα του surf, καθώς λατρεύει το surfing, με το οποίο ασχολείται και επαγγελματικά. Οδηγεί, επίσης, μια Harley, ενώ έχει υπογράψει συμβόλαιο διαφημίσεων με την εταιρεία Harley Davidson. Η Μίλερ έχει φωτογραφηθεί για όλα σχεδόν τα αμερικανικά ανδρικά περιοδικά, μεταξύ αυτών και το Playboy, κυρίως με μπικίνι ή με ανύπαρκτα ρούχα.

Όπως μάθαμε όμως σήμερα, η Μαρίσα είναι φαν και του αμερικάνικου ποδοσφαίρου και για αυτό δέχθηκε με χαρά να διαφημίσει τα επίσημα προϊόντα του πρωταθλήματος. Φυσικά δεν θα το κάνει τζάμπα, αλλά εμάς αυτό δεν μας ενδιαφέρει καθόλου...



 
















Δεν υπάρχουν σχόλια: