Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Πρεμιέρα με Νιούκαστλ-Τότεναμ!!

Η Πρέμιερ Λιγκ αρχίζει, όπως και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις από τη NOVA. Πρεμιέρα το Σάββατο με το ματς της Νιούκαστλ με την Τότεναμ που έχει και ελληνικό ενδιαφέρον καθώς οι γηπεδούχοι είναι αντίπαλοι του Ατρόμητου στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Πρεμιέρα με Νιούκαστλ-Τότεναμ
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου αρχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο (18-19/8) και η Nova σας μεταφέρει με την κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας στην πιο όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.
Τα κατάμεστα γήπεδα της Αγγλίας, μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και συναρπαστικές αναμετρήσεις είναι το περιεχόμενο της μοναδικής Premier League με εκατομμύρια «πιστούς» ανά τον κόσμο!
Η Νοva για ακόμη μια χρονιά σας ξεναγεί στο μαγικό ποδοσφαιρικό κόσμο του αγγλικού πρωταθλήματος!
Το Σάββατο 18 Αυγούστου το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα αρχίζει στις 19.30 με τον αγώνα Νιούκαστλ – Τότεναμ σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας από το Novasports HD/Novasports 1 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη.
Την Κυριακή 19 Αυγούστου στις 18.00 η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Σάουθαμπτον από το Novasports 2 σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη.

Η Nova θα δείχνει ζωντανά, αποκλειστικά και σε κορυφαία ποιότητα High Definition, όλη τη χρονιά, τις σημαντικότερες αναμετρήσεις του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ θα προβάλλει σε μαγνητοσκόπηση και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις κάθε αγωνιστικής της Premier League.
Κάθε Δευτέρα θα μπορείτε να παρακολουθείτε, τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής που πέρασε. Κάθε Πέμπτη μια ειδική εκπομπή «Premier League World» θα σας… προετοιμάζει για την αγωνιστική που έρχεται, με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών και αφιερώματα ενώ κάθε Παρασκευή μέσα από το “Preview” μια εκπομπή - προαναγγελία, θα μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα των ομάδων ενόψει των αγώνων του Σαββατοκύριακου.
Premier League: Το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη NOVA».

Δεν υπάρχουν σχόλια: