Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Τον έπιασε κορόιδο!!

Τον έπιασε κορόιδο
Κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στην Ευρώπη και ήλπιζε πως αυτό θα τον ωφελήσει οικονομικά, αφού ο όρος στο συμβόλαιό του φαινόταν σαφής. Τελικά δεν πρόκειται να εισπράξει ούτε ευρώ, αφού ο πρόεδρος αποδείχτηκε προνοητικός και τον παραπλάνησε. Ο λόγος για τον Έντι Ρέγια, που δεν δικαιούται το πριμ εξόδου στην Ευρώπη που είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο.

Τη χρονιά που πέρασε, η Λάτσιο κατάφερε να τερματίσει ψηλά στο πρωτάθλημα και να εξασφαλίσει την παρουσία της στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Οι ποδοσφαιριστές και ο - τότε - προπονητής της, Έντι Ρέγια, πέτυχαν έναν από τους στόχους που είχε θέσει η διοίκηση. Η χαρά τους ήταν μεγάλη, τόσο για την επιτυχία, όσο και για τις απολαβές τους, που θα αυξάνονταν, λόγω των όρων που υπήρχαν στα συμβόλαια όλων τους.

Ο καιρός πέρασε και ο Ρέγια δεν είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται. Έτσι ο κόουτς και οι συνεργάτες του ζήτησαν να μάθουν πότε θα μπορούσαν να εισπράξουν το πριμ εξόδου στην Ευρώπη και η απάντηση τους ξάφνιασε. «Το πριμ αφορά στην είσοδο στους ομίλους, όχι τη συμμετοχή στα προκριματικά. Θα πρέπει ο κύριος Ρέγια να μας οδηγήσει στους ομίλους για να πάρει τα χρήματα», ήταν η απάντηση της διοίκησης, που «άδειαζε» τον Ρέγια, που προφανώς δεν θα μπορέσει ποτέ να εισπράξει αυτό το πριμ, μιας και αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο.

Μετά από πιο προσεκτική μελέτη των όρων του συμβολαίου του, ο Ρέγια αποφάσισε να εγκαταλείψει κάθε διεκδίκηση αυτού του πριμ, αφού ο πρόεδρος ήξερε καλά τι έλεγε. Ο όρος, αν και παραπλανητικός, ήταν σαφής και έδινε δίκιο στο επιχείρημα του Λοτίτο, που βρήκε τρόπο να κάνει οικονομία με νόμιμο τρόπο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: