Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Λος Άντζελες καλεί Κακά!!

Λος Άντζελες καλεί Κακά
Η Αμερική μπορεί να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Κακά. Ο Βραζιλιάνος άσος που αναμένεται να φύγει από τη Ρεάλ, επιθυμεί, μεν, να επιστρέψει στη Μίλαν, ενδέχεται ωστόσο να κάνει αποδεκτή μια πρόταση που θα προέρχεται από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Το μέλλον του Ρικάρντο Κακά κρίνεται τις επόμενες μέρες. Ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο η Ρεάλ ξόδεψε 67 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Μίλαν, δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ίδιος θα επιθυμούσε να είναι η Μίλαν, στην οποία έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της ζωής του. Οι «ροσονέρι», όμως, δεν μπορούν να καταβάλουν το ποσό που αξιώνει η Ρεάλ για να παραχωρήσει τον παίκτη, ενώ και το υψηλό συμβόλαιο του αποτελεί πρόβλημα.

Η ομάδα που μοιάζει ιδανική να ικανοποιήσει τόσο τη Ρεάλ όσο και τον Κακά είναι οι Γκάλαξι του Λος Άντζελες. Οι Αμερικανοί μπορούν να προσφέρουν ένα υψηλό συμβόλαιο στον Κακά και να δελεάσουν τη διοίκηση της Ρεάλ με μια ικανοποιητική πρόταση.

Οι Γκάλαξι γνωρίζουν πως το αστέρι τους, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, είναι πια 37 ετών και δεν μπορεί να παραμένει η «εικόνα» της ομάδας για πολλά χρόνια ακόμα. Χρειάζονται, λοιπόν, έναν αντικαταστάτη, τόσο αγωνιστικά, όσο και για θέματα μάρκετινγκ, στα οποία είναι πολύ προσεκτικοί.

Οι εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπο του Κακά από τους Αμερικανούς στην πρόσφατη περιοδεία της Ρεάλ στις ΗΠΑ, σε συνδυασμό με τη δεδομένη επιθυμία του Βραζιλιάνου να ζήσει στην Αμερική, ίσως δώσουν τέλος στο μεταγραφικό σίριαλ που ξεκίνησε από την αρχή του καλοκαιριού. Προς απογοήτευση των οπαδών της Μίλαν…


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: