Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Ο διάδοχος του «10» βρέθηκε!!

Ο διάδοχος του «10» βρέθηκε
Η φανέλα με το "10" στην Άρσεναλ μπορεί να… ορφάνεψε για μερικές ώρες, καθώς εκείνος που την φόραγε μέχρι πρότινος ήταν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι που πήγε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, το δέκα το καλό των «κανονιέρηδων» βρήκε το νέο του διάδοχο. Ο λόγος για τον Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος θα είναι ο νέος κάτοχος της φανέλας με τον συγκεκριμένο αριθμό στην πλάτη.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα το να παίρνω το νούμερο “10” της Άρσεναλ. Επίσης, ο συγκεκριμένος αριθμός σημαίνει τόσα πολλά για εμένα, καθώς τον φορούσα όταν έπαιζα στην ομάδα Νέων της ομάδας», ήταν τα λόγια του Γουίλσιρ.

Μάλιστα, ο 20χρονος μέσος τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που από τη νέα σεζόν η φανέλα του θα έχει τον συγκεκριμένο αριθμό στην πλάτη, καθώς αυτόν τον έχουν φορέσει σπουδαίοι παίκτες στην ιστορία των «κανονιέρηδων»: «Γνωρίζω πως το “10” είναι ένας αριθμός που συνηθίζουν να φοράνε οι παίκτες που αγωνίζονται στην επίθεση. Βέβαια, το γεγονός πως στην Άρσεναλ το είχαν μερικοί θρύλοι του συλλόγου, όπως ο Ντένις Μπέργκαμπ, με συναρπάζει ακόμη περισσότερο και με κάνει να θέλω να γυρίσω όσο πιο γρήγορα γίνεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας».



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: