Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Τζιωρτζιόπουλος: «Τρένο ο Ηρακλής, αν ενισχυθεί τον Ιανουάριο»

Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή και νυν του Θρασύβουλου, Σταύρος Τζιωρτζόπουλος, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το χθεσινό παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο, ενώ εξέφρασε την ευχή οι «κυανόλευκοι» να επιστρέψουν στη Σούπερ Λιγκ.

Αρχικά μίλησε για το παιχνίδι:

«Όταν χάνεις στο τελευταίο λεπτό, αισθάνεσαι μια πικρία. Είναι μεγάλη επιτυχία για τον Ηρακλή το ότι κέρδισε με αυτό τον τρόπο. Ίσως να τον αιφνιδιάσαμε και δεν περίμενε να παρουσιαστούμε τόσο ανταγωνιστικοί ξέροντας ότι είμαστε ομάδα που ξεκίνησε με τρεις εβδομάδας προετοιμασίας και χωρίς φιλικά. Η παρουσία μας είναι αξιοπρεπέστατη και δυσκολέψαμε τον Ηρακλή».

Για την εικόνα που αποκόμισε για τον Ηρακλή:

«Ο Ηρακλής είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν απευθείας την άνοδο. Είχε πλάνο στο γήπεδο, ήξερε τι ήθελε, ο προπονητής έστησε καλά την ομάδα, δεν πανικοβλήθηκε αν και πίσω στο σκορ και παρ? ότι υπάρχει πίεση από τον κόσμο. Αν ο Ηρακλής καταφέρει να είναι ψηλά μέχρι τον Δεκέμβριο και με την προσθήκη τριών τεσσάρων παικτών που θα κάνουν τη διαφορά τον Ιανουάριο, θα πάει τρένο. Αυτή την εντύπωση έχω, έχοντας δει και τις άλλες ομάδες».

Για το πέρασμά του από τον Ηρακλή τόνισε:

«Είχα την τύχη να κρατήσω φιλίες και μέσα, αλλά και έξω από την ομάδα. Τους είδα, θυμηθήκαμε τα παλιά και έχω ευχάριστες αναμνήσεις από τους φιλάθλους. Εύχομαι να επιστρέψει εκεί που αρμόζει η ομάδα», τόνισε, εκφράζοντας και μια πικρία:

«Κάποιοι ανεγκέφαλοι που με κατηγόρησαν για ένα παλιό ματς με τον Ολυμπιακό ότι είχα μειωμένη απόδοση, έχω να τους πω ότι η πορεία μου και το ήθος μου στις ομάδες που έχω παίξει δεν τους δίνει το δικαίωμα καν να σκεφτούν κάτι τέτοιο. Κάποιοι φροντίζουν να ρίχνουν λάσπη, αλλά αυτό είναι ανεπίτρεπτο για μένα».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: