Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Μοιρασιά στη Δράμα!

Δόξα Δράμας και Πανσερραϊκός αγωνίστηκαν σήμερα από εντελώς αντίθετη βαθμολογική αφετηρία. Οι «μαυραετοί» είχαν δύο ήττες τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ενώ αντίθετα η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είχε συγκεντρώσει 6 βαθμούς. Σήμερα ήρθε η πρώτη ισοπαλία και για τους δύο τη φετινή σεζόν με σκορ 1-1.

Το ντέρμπι στη Δράμα είχε πολλές καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες που σίγουρα ικανοποίησε τους 2.500 φιλάθλους που έδωσαν το παρών. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα τα «λιοντάρια» ισοβαθμούν με 7 βαθμούς μαζί με την Καλλονή και τον Φωκικό στην κορυφή της Football League, ενώ οι Δραμινοί πήραν τον πρώτο τους πόντο.

Οι φιλοξενούμενοι στο 27' ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ. Ο Κόντος εκμεταλλεύτηκε την λάθος αντίδραση του Αγτσίδη και ξεπερνώντας τον Μιλένκοβιτς πλάσαρε εύκολα τον Γουμάγια. Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου, όμως, κατάφερε να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Κάπελ επωφελήθηκε από τις κόντρες και εκτέλεσε τον Λουσινί.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν ακόμα πιο ορεξάτες, όμως οι ευκαιρίες που δημιούργησαν πέρασαν ανεκμετάλλευτες και έτσι το 1-1 έμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σφακιανάκη.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Δράμας (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Αγτσίδης, Ταραλίδης (82 Ντος Σάντος), Καμινιώτης (75 Στεργιανός), Ιντζόγλου, Σοϊλέδης, Κοντέων, Κάπελ, Πουλάκος Περπερίδης (63 Θάνος), Μιλένκοβιτς

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Λουσινί, Κιάσσος,Τσαούσης, Μπριλάκης, Καρασαλίδης, Σιάκκας, Παρασκευαΐδης, Ανάκογλου, Κόντος, Τοντόροφ (73 Γιαννόπουλος), Μπανγκουρά (86 Γκουγκουλιάς).



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: