Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Μαρσέλο: «Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ τόνισε πως η ισοπαλία είναι ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια τόσο δύσκολη έδρα, όπως το Καμπ Νου, ενώ παράλληλα στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του.

«Είναι πραγματικά δύσκολο να κερδίσεις μέσα στο Καμπ Νου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος επειδή παλέψαμε σκληρά και κάναμε μια εξαιρετική προσπάθεια. Έτσι είμαι ικανοποιημένος.

Είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Κερδίσαμε παιχνίδια στο παρελθόν με λιγότερες ευκαιρίες, αλλά η ισοπαλία δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν η διαφορά των 8 βαθμών που διατηρεί η Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα μπορεί να καλυφθεί και ο ίδιος απάντησε πως ο τίτλος δεν έχει κριθεί ακόμα.

«Θα είναι πολύ δύσκολο να φτάσουμε τη Μπαρτσελόνα, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά για να καλύψουμε τη διαφορά. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα, είναι πολύ νωρίς για να το πεις αυτό. Οι 8 βαθμοί είναι μια μεγάλη διαφορά, αλλά τίποτα δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα», πρόσθεσε.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: