Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ψάχνει, ψάχνει για να τον βρει..

Η ονοματολογία στον ΠΑΟΚ δεν αφορά τουλάχιστον για την ώρα σε μεταγραφές αλλά σε υποψήφιους προέδρους.

Ψάχνει, ψάχνει για να τον βρει...
Μετά τον Φράγκο Φραγκούλη, μια ακόμη προσωπικότητα, ο Γιώργος Λυσσαρίδης, εμφανίζεται ως εκλεκτός του Ιβάν Σαββίδη να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ στο νέο σχήμα που θα προκύψει μετά τα μέσα Νοέμβριου όταν και θα εκπνεύσει η θητεία της σημερινής διοίκησης Πρωτοδικείου στον ΠΑΟΚ.
Ο Γιώργος Λυσσαρίδης, με μεγάλη διοικητική θητεία στο ποδόσφαιρο, έχοντας διατελέσει πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας αλλά και μέλος της διοίκησης της ΕΠΟ, συναντήθηκε με τον νέο μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο ταξίδι του τελευταίου στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα βρέθηκε μαζί του στην προεδρική σουίτα της Τούμπας και είδε το παιχνίδι με τον Αρη.
Η συνάντηση αυτή έγινε με πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη που κάλεσε τον Λυσσαρίδη και είχε μια συζήτηση μαζί του, που δεν περιορίστηκε στον ΠΑΟΚ αλλά αφορούσε γενικότερα το ποδόσφαιρο και δεν ήταν η μοναδική που είχε ο ιδιοκτήτης του «δικέφαλου» την ημέρα εκείνη. Αλλωστε όπως λένε άνθρωποι που βρέθηκαν κοντά στον Ιβάν Σαββίδη την ημέρα εκείνη λένε ότι « δέκα άνθρωποι συναντήθηκαν μαζί του πριν από τον Γιώργο Λυσσαρίδη και άλλοι δέκα περίμεναν να τον δουν αργότερα». Πρόταση για την εμπλοκή του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης στα διοικητικά της ΠΑΕ δεν προέκυψε, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι θα υπάρξει στο μέλλον.
Ηδη πάντως από τις επαφές που φαίνεται να έχουν γίνει προκύπτει το «προφίλ» των ανθρώπων με τους οποίους θέλει να στελεχώσει τη νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Ανθρωποι που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είναι κοντά στον «δικέφαλο», αλλά παράλληλα έχουν αποδείξει και σε άλλους τομείς ότι διαθέτουν διοικητικές ικανότητες με κύριο χαρακτηριστικό τους ότι είναι κατά γενική ομολογία «αδιάφθοροι».
Σε κάθε περίπτωση τα δεδομένα δείχνουν ότι η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη για σαρωτικές αλλαγές στη διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι οριστική. Μέχρι πρόσφατα φαινόταν ότι οι αλλαγές αυτές δεν θα έφταναν ως τον «προεδρικό θώκο» και τον Ζήση Βρύζα, ωστόσο πλέον τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Οπως και να έχει οι πρώτες κατευθύνσεις για την επόμενη ημέρα στον ΠΑΟΚ θα διαφανούν στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ που είναι προγραμματισμένη για την άλλη Δευτέρα στις 15 του μήνα. Σε αυτήν αναμένεται να ανακοινωθούν οι αποφάσεις του μεγαλομετόχου του «δικέφαλου» για το νέο διοικητικό συμβούλιο.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: