Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

"Εμείς φταίμε"

Ο Ρούμπεν Πουλίδο ήταν ο μοναδικός παίκτης του Αρη που διασώθηκε στο ματς με τον Πλατανιά. Ο Ισπανός κατανοεί την πικρία του κόσμου, αλλά ζήτησε μέσα από την κάμερα της NOVA να μείονει στο πλευρό της ομάδας, ενώ τόνισε ότι πρφέπει οι παίκτες να αναλαβπουθν τις ευθύνες τους.
"Εμείς φταίμε"
"Υπεύθυνοι είμαστε όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αυτοί που είναι στο γήπεδο φέρουν και την ευθύνη. Είναι μια καινούργια ομάδα που χτίζεται, έχει πάρα πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ της. Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση και θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε επαγγελματίες και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εις βάρος μας κατάσταση και το αρνητικό κλίμα που υπάρχει».
Ερωτηθείς αν το δεύτερο γκολ του Πλατανιά ήταν κομβικό για την έκβαση του παιχνιδιού, απάντησε πως «σίγουρα ήταν κομβικό για την εξέλιξη του αγώνα το δεύτερο γκολ του Πλατανιά. Μετά το 1-0 έπρεπε να ανεβούμε πιο ψηλά και να πιέσουμε αλλά όταν το κάνεις αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επιθέσεις σου. Αφήσαμε χώρο στον Πλατανιά που πέτυχε ένα δεύτερο γκολ σε μια αντεπίθεση κι εκεί τελείωσε το παιχνίδι».
Ο Πουλίδο ευχαρίστησε τον κόσμο και έκανε έκκληση να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας γιατί το έχει μεγάλη ανάγκη. «Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για τη συμπεριφορά τους. Δεν θα σταθώ στο ξεκίνημα αλλά μετά το 2-0 και στο τέλος του αγώνα όπου ο κόσμος ήταν συγκινητικός. Θέλουμε να συνεχίσουν να μας εμπιστεύονται και να μας στηρίζουν. Θα επαναλάβω πως είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους. Χρειαζόμαστε την στήριξη τους και είμαι σίγουρος πως θα το κάνουν. Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι όλοι, ποδοσφαιριστές, διοίκηση και κόσμος. Εμείς θα δώσουμε από δω και πέρα το 100% για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Ο κόσμος ήταν πάντα κοντά στην ομάδα στα δύσκολα και το ίδιο θα κάνει και τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: