Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Στην Εθνική ο Χριστοδουλόπουλος!!

Στην Εθνική ο Χριστοδουλόπουλος
Με τον καλύτερο τρόπο εξαργύρωσε τη σπουδαία εμφάνιση και τα δύο γκολ που σημείωσε απέναντι στη SKODA Ξάνθη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα δύο ματς με Βοσνία και Σλοβακία. Ουσιαστικά πρόκειται για τον αντικαταστάτη του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Προφανώς ο τεχνικός ομοσπονδιακός προπονητής θεωρεί πως το αγωνιστικό κενό σε ό,τι αφορά τη θέση του κεντρικού αμυντικού μπορεί να καλυφθεί από τους παίκτες που έχει ήδη στη διάθεσή του. Άλλωστε –πέρα από τους κλασικούς στόπερ- τόσο ο Λουκάς Βύντρα, όσο και ο Κατσουράνης κατά καιρούς έχουν παίξει σε αυτήν τη θέση.

Έτσι, ο Σάντος προτίμησε να καλέσει τον Χριστοδουλόπουλο ο οποίος έτσι κι αλλιώς ανήκει στην ευρύτερη ομάδα ποδοσφαιριστών που βρίσκονται πάντα υπό παρακολούθηση και στα σχέδια του Σάντος.

Στο μεταξύ, ατυχία βρήκε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και με τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος υπέστη θλάση στο δεξί δικέφαλο στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης και θα μείνει εκτός για περίπου 15 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι χάνει οριστικά τα δύο παιχνίδια της Εθνικής, με τον Σάντος να αναγκάζεται να καλέσει τον αντικαταστάτη του, με τον Γιώργο Τζαβέλα της Μονάκο να φαντάζει η πιο πιθανή επιλογή.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: