Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Απόλυτη ισορροπία!!

Απόλυτη ισορροπία
Δυνατές μονομαχίες υπήρχαν. Πάθος υπήρχε. Ωστόσο, αυτό που έλειπε και από τις δύο ομάδες ήταν το γκολ.

Έτσι, στο «ΓΣΠ» το ντέρμπι μεταξύ της Ομόνοια και του ΑΠΟΕΛ ήρθε 0-0 στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι ακόμη στην κορυφή έχοντας 14 βαθμούς, ενώ μαζί τους είναι η ΑΕΚ Λάρνακας.

Εκείνη που μπήκε πιο δυνατά και πιο αποφασισμένη ήταν η Ομόνοια, η οποία δημιούργησε τις πρώτες ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ του Πάρντο. Μάλιστα, στο 9’ο Χριστόφης είχε τη μεγάλη ευκαιρία του ημιχρόνου για να ανοίξει το σκορ, όμως η μπάλα μετά την προβολή του πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο δεύτερος μέρος οι γηπεδούχοι ήταν πάλι εκείνοι που μπήκαν με περισσότερη όρεξη στο γήπεδο, με αποτέλεσμα ο Φρέντι στο 46’ να σουτάρει με τον Πάρντο, όμως, να μπλοκάρει. Ωστόσο, ο αγώνας συνοδευόταν από δυνατές μονομαχίες και έτσι οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πιάσουν το ρυθμό που ήθελαν.

Στα άλλα ματς της πέμπτης αγωνιστικής η Ανόρθωση πήρε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του Απόλλωνα Λεμεσού με σκορ 2-0, ενώ η Δόξα Κατοκοπιάς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τη «δύναμη της έδρας» και επικράτησε με 1-0 της Πάφου.

Η (5η) αγωνιστική

Σάββατο 6/10

Αλκή- Παραλίμνι 1-1
Αγία Νάπα- Εθνικός Άχνας 1-0
Νέα Σαλαμίνα- ΑΕΚ Λάρνακας 0-0

Κυριακή 7/10

Απόλλων Λεμεσού- Ανόρθωση 0-2
Δόξα Κατοκοπιάς- Πάφος 1-0
Ομόνοια- ΑΠΟΕΛ 0-0

Δευτέρα 8/10

Ολυμπιακός Λευκωσίας- Α.Ε.Λ

Επόμενη (6η) αγωνιστική:

ΑΕΚ Λάρνακας- Αγία Νάπα
Πάφος- Εθνικός Άχνας
Α.Ε.Λ- Νέα Σαλαμίνα
ΑΠΟΕΛ- Ολυμπιακός Λευκωσίας
Δόξα Κατοκοπιάς- Αλκή
Παραλίμνι- Απόλλων Λεμεσού
Ανόρθωση- Ομόνοια




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: