Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Μεταγραφάρες;; μπα...!!

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν διάφορα σενάρια, που θέλουν τον ΠΑΟΚ να μπαίνει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, αλλά πόση βάση μπορεί να έχουν αυτά τα σενάρια. Όσοι ονειρεύονται γρήγορα μεταγραφές εκατομμυρίων, μάλλον ονειρεύονται λάθος.
Μεταγραφάρες;; μπα...
Νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει το ανέκδοτο «Ντρέντε» από μανατζερικούς κύκλους, τελευταία ακούστηκε ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε για τον… Χολέμπας του Ολυμπιακού, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Δεν θα αργήσει η μέρα, που θα κυκλοφορήσει πως ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί την περίπτωση… Τοροσίδη, αλλά και του Τζιμπούρ, που επίσης μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.
Προς το παρόν, όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας και είναι κυρίως σενάρια, που κυκλοφορούν στους μανατζερικούς κύκλους. Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμιά απολύτως ένδειξη ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί είτε τον Ιανουάριο, είτε το καλοκαίρι για τέτοιους παίκτες.
Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, ο Σαββίδης έχει δώσει ένα μπάτζετ στο αγωνιστικό τμήμα, το οποίο θα ανεβαίνει προοδευτικά, χωρίς, όμως, να εκτοξεύεται στα ύψη. Ο νέος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έχει αφήσει να εννοηθεί ότι σε πρώτη φάση τον ενδιαφέρει η πρόοδος της ομάδας, αλλά κυρίως το να οργανώσει καλύτερα την κατάσταση και να δημιουργήσει εκείνο το περιβάλλον, που θα βοηθήσει την ίδια την ομάδα να αναπτυχθεί.
Ενδεικτική αυτού του γεγονότος είναι η έρευνα που ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι, που δεν έχει καμιά σχέση μ΄ αυτές τις φανφάρες που κυκλοφορούν.
Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο προγραμματισμός αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει δύο παίκτες τον Ιανουάριο, έναν κεντρικό αμυντικό κι έναν αριστερό μεσοεπιθετικό. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, μάλιστα, έχουν ξεκαθαρίσει στους μάνατζερ, με τους οποίους μιλάνε ότι δεν μπορούν να πάνε σε παίκτες υψηλού κόστους, αλλά σε συμβόλαια όχι πολύ μεγαλύτερα από τον σημερινό μέσο όρο.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: